Social & Cultura, Important

Centrul Cultural Clujean dă startul programului Culturepreneurs 2019

Centrul Cultural Clujean dă startul programului Culturepreneurs 2019

Centrul Cultural Clujean dă startul Culturepreneurs 2019.

Aflat la a doua ediție, Culturepreneurs este un program de educație antreprenorială pentru industriile culturale și creative, care implică comunitatea în găsirea unor soluții pentru câteva teme prestabilite din mediul cultural, cum ar fi:

  • evaluarea experienței vizitatorilor în spațiile culturale,
  • dezvoltarea publicului sau cultura în spațiul virtual.

Se pot înscrie în program atât persoanele care au idei, produse, servicii deja formulate, cât și cele care vor să-și aducă contribuția la dezvoltarea de servicii și produse în industriile culturale și creative.

Înscrierile se fac până în data de 14 mai prin completarea formularului online de pe pagina www.culturepreneurs.ro.

Tot aici se găsesc mai multe informații despre program.

Toți cei care se înscriu vor avea oportunitatea să participe la evenimentul de lansare din 20 mai, de la Cluj Hub, și să-și prezinte ideile în fața unui juriu specializat.

Juriul va decide ce idei vor intra în etapa a doua de program, care se va concentra atât pe dezvoltarea ideilor, cât și pe implementarea lor prin oferirea de workshop-uri, spații de lucru, mentorat.

La prima ediție Culturepreneurs, 13 idei au fost alese de juriu pentru a intra în programul de mentorat, iar la finalul acestuia trei proiecte au fost desemnate câștigătoare și au obținut premii în valoare de 10.000 de Euro.


Centrul Cultural Clujean este o organizaţie non-guvernamentală de cultură și dezvoltare urbană. Centrul Cultural Clujean crede într-un oraș pe care cultura îl face prezent și uman. Misiunea sa este de a mobiliza cultura, în parteneriat cu alte sectoare, pentru a contribui la transformare socială și dezvoltare locală și regională.

Centrul are 95 de membri: organizații și instituții culturale locale, universități, cluburi de afaceri, asociații ale societății civile, administrația locală și regională. Inițiat pentru a pregăti candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, Centrul Cultural Clujean implementează un program de anvergură care adresează provocări strategice ale societății.Lasă un răspuns

Site creat de