Timp liber

Cerere mare de bilete pentru concertul Dream Dream Theater de la Cluj

Organizatorii de la Phoenix Entertainment au anuntat ca prima din cele două categorii de bilete aniversare early bird pentru concertul Dream Theater de la Cluj-Napoca s-a vândut, iar a doua categorie este disponibilă doar într-un număr limitat.

Mulțumim fanilor de la Cluj pentru entuziasm și vă reamintim că cei care nu au reușit să își achiziționeze bilet din prima categorie early bird mai au încă o șansă de a intra în posesia biletelor aniversare Golden Dream Ticket, disponibile în număr limitat. 

Acestea le ofera șansa de a câștiga unul dintre cele 10 pachete Gold VIP Upgrade, precum si un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words” pe care îi sfătuim să îl poarte la vedere pentru ar putea să le aducă surprize plăcute din partea trupei”, au transmis organizatorii.

Din respect pentru fanii Dream Theater care și-au achiziționat pachetele aniversare Platinum Dream Ticket și datorită cererii mai mari pentru concertul de la Cluj-Napoca în comparație cu cel de la București, s-au produs anumite schimbări. 

Acestea au loc din considerație pentru cei care își doresc pachetele VIP Platinum Meet and Greet Upgrade și care au amânat achiziționarea de pe site-ul oficial al trupei, așteptând să le primească într-un mod gratuit, în urma tragerii la sorți.

S-a suplimentat numărul de bilete pentru cumpărătorii de la Cluj fără un anunț prealabil. Totodată, s-a mărit numărul de premii într-un mod proporțional pentru a nu diminua șansele statistice inițiale, adică numărul câștigătorilor de la Cluj va fi 15 în loc de 10”, precizează organizatorii.

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, „Images and Words”, prin două show-uri, la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Dream Theater este o trupă americană de metal progresiv, înființată de trei studenți ai Colegiului de Muzică Berklee, sub denumirea inițială Majesty. În cei peste 20 de ani de carieră a ajuns una din cele mai de succes grupuri de rock progresiv pe plan financiar și a reînviat genul, după perioada sa de glorie din anii 1980, prin albume de referință precum „Images and Words”.

Anul acesta, Dream Theater aniversează un sfert de secol de la lansarea albumului și a piesei “Images and Words”, o compoziție de rezistență în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor. Cu acest prilej, formația va susține două noi concerte în România, ce vor oferi fanilor opurtunitatea de a fi transpuși în universul experimental Dream Theater.Lasă un răspuns

Site creat de