Sport, Important

Cibu Adrian de la Tengu Cluj câştigă centura „Transilvaniei” la Gala UFT Cluj. Lista învingătorilor (VIDEO)

cibu adrian

Vineri, 5 mai, la Sala Sporturilor din Cluj – Napoca, în prezenţa a peste 2500 spectatori, a avut loc cea mai importantă gala de profesionişti KickBox – MMA: UFT 2017, organizată de MMA TRANSILVANIA, prin Sebastian Haidu. Organizarea ireproşabilă, meciurile spectaculoase şi publicul pe măsură au fost principalele ingrediente ale unei gale profesioniste.

Începând cu ora 20:00, în deschiderea galei a avut loc un meci pentru o centură mondială, între un sportiv al clubului Ginbox Timişoara şi un sportiv din Olanda – fiul marelui luptător K1 Albert Kraus – care şi-a arătat gena şi a câştigat cele cinci runde.

Apoi a început gala cu cele cinci meciuri de MMA. Dusa Cosmin de la BPT CLUJ a pierdut repede în fata sportivului din Piteşti, Iorga Mihaita. Al doilea meci de MMA, între Roland Pauletti (BPT CLUJ) şi Mânucă Gabriel din Piteşti se încheie cu victoria celui din urmă.

În următorul meci, sportivul Clubului Firekick-boxing Gherla, Drotar Dario, campion UFT 2016 şi deţinătorul Centurii SUPREME NIGHT FIGHT 2017, antrenat de maestrul Paul Florean, intră hotărât şi domină prima repriză în lupta la sol şi din picioare, lovindu-l cu putere pe sportivul de la BPT CLUJ, Pop Sorin – un luptător experimentat şi disciplinat.

Apoi repriza a doua merge exact în direcţia propusă de staff-ul Firekick şi este câştigată tot de Drotar Dario. În pauză reprizei a doua, maestrul Paul Florean dă indicaţiile care îi aduce victoria sportivului său. Intrând progresiv aproape de adversar îl loveşte cu putere cu genunchiul din săritură, apoi o ploaie de lovituri de braţe îl duce la sol. Lovind încontinuu, sportivul Pop Sorin nu a mai răspuns la luptă, el fiind lăsat într-o baltă de sânge. Arbitru a oprit meciul şi l-a declarat învingător, prin KO, pe Drotar Dario.

Meciul 4 dintre Islam Rechidov (MMA TRANSILVANIA) şi Emilian MItel (FIGHT SCHOOL TULCEA) se termină repede în favoarea lui Islam. Mezei Alexandru de la PRETORIENII DEVA pierde în fata sportivului din Moldova, Denis Palancica.

A urmat meciul de kickbox dintre Daniel Pascale (FIGHT SCHOOL TULCEA) care pierde în faţa lui Saer Hassoun (MMA TRANSILVANIA).

Baiaş Adrian (PFG BISTRIŢA) este făcut KO de Haris Ferizovic de la SOMO TIMIŞOARA.

Suru Bogdan de la PFG BISTRIŢA pierde prin KO în fata sportivului Pisari Andrei de la Tengu CLU.

Rayko Levitchi de la SCA ANGLIA câştigă prin KO în fata sportivului Micu Daniel de la IGUANA FIGHT TIMIŞOARA.

Popa Răzvan (HEMI GUARD BRAŞOV) pierde după trei runde strânse în fata sportivului Anghel Cardoş din Satu Mare.

Ion Surdu (MMA TRANSILVANIA) câştigă CENTURA UFT 2017 în prima repriză, prin KO, în fata sportivului MIhai Vasile Cătălin din Ploieşti.

În Main Event-ul serii a avut loc lupta pentru centura „Transilvaniei” între Cibu Adrian de la Tengu Cluj şi Flaviu Boiciuc. Sportivul de la Tengu Cluj câştigă repede meciul prin KO în prima repriză.Lasă un răspuns

Site creat de