Timp liber, Important

Cinci motive pentru care nu poți rata Smida Jazz Festival

Smida Jazz Festival revine cu o nouă ediţie în august | A fost anunţat lineup-ul

Între 19-21 august, Smida Jazz Festival se întâmplă în inima Munților Apuseni.

Nu e un festival de masă și nu satisface gusturi muzicale mainstream.

Dar e pentru toți cei care vor să aibă parte de:

  1. Starea de sublim, acea trăire că totul e perfect în tine și în afara ta, că frumusețea înconjurătoare e desăvârșită. Muzica se joacă cu sensibilitatea ta, unindu-te cu tine și cu ceilalți. Smida Jazz Festival poate să ofere această stare rară de sublim, grație a două ingrediente unice: natura incredibilă a Apusenilor și muzica bună.
  2. Revigorare, reîncărcare. Smida Jazz Festival reprezintă în sine o ocazie de a regenerare profundă, de a-ți odihni mintea și corpul, de a contempla, de a fi în inima naturii și de a asculta o muzică care te conectează cu tine și cu tot ce-i frumos în oameni. După Smida, ești ca nou, n-ai nevoie de extra zile ca să-ți revii. Smida Jazz te încarcă.
  3. Artiști pe bune. Cine urcă pe scena la Smida e cu adevărat artist. Creatori contemporani ale căror sensibilități și virtuozități instrumentale și vocale intră în dialog cu trăirile noastre, ne fac să vibrăm la unison, ne intrigă, ne bucură. Artiști precum Nubya Garcia, Kamaal Williams, Islandman, Papatef, Mischa Blanos nu se aud la radio între două pauze comerciale, ci în festivaluri care promovează valoarea artistică – gen Glastonbury, în comunități care iubesc muzica experimentală, creativă. Tot lineupul acestei ediții se poate vedea aici.
  4. Statul la camping sus pe munte. A dormi în cort la câțiva pași de pădurea muntelui și de un lac cristalin e o plăcere, o sursă de bine greu de egalat. Campingul festivalului Smida Jazz este dotat cu tot ce trebuie pentru a fi foarte confortabil: dușuri cu apă caldă și toalete flush. Cei care n-au chef sa-și aducă cortul, pot închiria un cort preinstalat, iar cei care își doresc confort extins pot închiria un Super Comfort Tent. Autorulotele sunt de asemenea bine venite.
  5. Amintiri care rămân pentru totdeauna. Ce faci, ce vezi, cum te simți la Smida Jazz Festival nu poți trăi în altă parte. Cei care vin la Smida cu copii sau cu cățel sau cu copii și cu cățel găsesc oameni ca ei, iar acest sentiment al complicității, al apartenenței e magic. Alături de prieteni din când lumea sau de prieteni făcuți de 10 minute, ziua poți să explorezi pădurile, peșterilor în cadrul activităților organizate de festival, poți să asculți oameni extrem de interesanți care povestesc cu inspirație despre: literatură, fake news, afaceri sustenabile, sănătate mentală și câte și mai câte. Poți vedea aici toate activitățile de zi.

Abonamentele la această ediție, în valoare de 80 euro – Festival Pass și 104 euro – Festival & Camping Pass și biletele de zi se pot cumpăra pe site-ul festivalului.

Smida Jazz Festival este un proiect cultural sprijinit de: Birra Moretti, UniCredit Bank, MedLife, Wine Point, Match Point, Oscartielle Est Europa, Distral, Repro Invest, TATRATEA, Dorna și co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.)Lasă un răspuns

Site creat de