De Vazut, Important

Cinci obiective accesibile din Cluj unde poți face fotografii (FOTO)

Feel your City

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai mari orașe din România.

Fiecare persoană, indiferent din care categorie menționată anterior s-ar integra, dorește să imortalizeze unele momente pentru a rămâne ca amintiri sau pentru a le expune pe rețelele de socializare. Uneori, in aceste fotografii sunt integrate si peisaje sau monumente renumite ale Clujului.

Site-ul cluju.ro vă prezintă câteva dintre locurile renumite și ușor accesibile pentru a captura fotografii memorabile:

  1. Cetățuia

Există multe poze realizate în acest loc, avantajul fiind priveliștea, în mare, a unei părți din oraș. De asemenea, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, capturile vor fi considerate unele reușite, nu numai datorită multitudinii de străzi, șosele, case sau blocuri, ci și datorită felinarelor ce dau orașului lumină.

  1. Parcul Central

Parcul Central este unul dintre cele mai populate parcuri din Cluj. Pozele pot fi făcute în mai multe zole ale acestui parc, pe lângă amenajare, fiind înconjurat de natură și unul dintre principalele spații verzi ale orașului.

  1. Parcul Iulius

Iulius Parc este un loc confortabil, oamenii având ocazia de a se relaxa pe bănci sau pe iarbă, în jurul lacului. Amenajarea acestora sunt potrivite pentru a captura amintiri.  De asemenea, terenul de tenis și parcul pentru copii pot fi considerate un punct in plus.

  1. Piața Unirii

Piața Unirii a constituit miezul orașului medieval Cluj.  În acest spațiu este incadrată Biserica Sf. Mihail, monument reprezentativ al arhitecturii gotice. În centrul pieței se află statuia lui Matia Corvinul. Așadar Piața Unirii este un alt punct potrivit, in care oamenii pot face poze.

  1. Palatul Banffy

Lângă Piața Unirii, este situat incă un monument peste care nu se poate trece cu vederea. Pe lângă faptul că Palatul Banffy poate fi fotografiat din față, datorită arhitecturii sale in stil baroc, acesta adăpostește Muzeul de Arta .Așadar pozele pot fi făcute din exterior, la intrare, sau în interior, împreună cu lucrările de artă.

5Articol realizat de Ana TripşaLasă un răspuns

Site creat de