Sport

Cinci sfaturi pentru a deveni un parior de succes

Despre educația pariorilor

1.      Încearcă pariurile sportive online în locul celor offline.

Un parior de succes știe că pariurile sportive online aduc mai mult profit decât cele offline. În spațiul virtual există numeroase promoții și bonusuri pe parcurs sau la simpla înregistrare. Cotele sunt mai bune, nu există taxă de 5% din miza biletelor și banii vor fi virați direct în contul tău. De asemenea, opțiunea pariurilor live îți permite vizionarea în timp real a meciurilor pe site-uri precum Betromania. Decât să pierzi bani cu  50 de pariuri pe zi, mai bine alegi doar câteva pe care le poți și vedea.

2.      Pariurile și jocurile de noroc nu sunt întotdeauna problematice!

Pariurile și jocurile de noroc pot cauze în timp probleme grave contului tău bancar. Dacă ești o persoană dezorganizată și neinformată, atunci această pasiune nu îți va fi benefică. Însă, dacă observi spre exemplu că ieși pe plus la majoritatea pariurilor puse și jocurilor blackjack online, ești pe drumul cel bun. Un parior de succes se informează permanent, urmează și își creează propriile strategii, pentru a-și asigura câștigul. Acestea fiind spuse, dependența de pariuri și jocuri de noroc reprezintă o problemă doar dacă nu-ți dai silința să devii mai bun în fiecare zi. Disciplina e cheia.

3.      Fii atent la cote!

În funcție de meciul dorit, poți alege o cotă între 1-100. Cota de 1 de regulă înseamnă un meci care a fost anulat ori întrerupt. Cota de 100 se acordă în cazul pronosticurilor irealizabile, adică atunci când probabilitatea ca o echipa de rang înalt să fie învinsă este zero. O cotă rezonabilă este de cel mult 5 și este recomandat parierea a maxim 5 pronosticuri.

Cotele pot oscila, în funcție de câți oameni au pariat pe un prognostic și de banii alocați pe un rezultat al unui meci. Așadar, observă modificarea cotelor și alege-le pe acelea care sunt în scădere, pentru că acelea reprezintă o sursă mai sigură de câștig.

4.      Investiție mai mare înseamnă câștiguri mai mari!

Tu îți decizi propriile câștiguri, în funcție de cât ești dispus să investești. Indubitabil, nu te poți aștepta la venituri extraordinare dacă ai pus un bilet pe o sumă infimă. O sumă pariată de bani mai mare va crește exponențial șansele de câștig.

În cazul în care pierzi, trebuie să-ți păstrezi calmul și optimismul. Norocul este unul dintre elementele esențiale când vine vorba de pariuri și jocuri de noroc, deci o atitudine pozitivă te va ajuta să-l conservi.

5.      Alegeți doar un sport/joc de noroc.

Cu siguranță ești tentat să încerci din fiecare câte puțin, visând la câștiguri imense. Atâtea opțiuni -fotbal, hochei, tenis, handbal,blackjack online cazinouri, poker – de ce să nu le încerci pe toate? Ei bine, pariori de succes îți recomandă să-ți alegi un singur sport – unul pe care îl știi. Cunoscând deja majoritatea caracteristicilor sportului respectiv, îți va fi mai ușor să plasezi un bilet cu șanse ridicate de câștig. De asemenea, trebuie să te informezi constant asupra jucătorilor, strategiilor de joc și tot ce ține de sportul ales, pentru a face cele mai bune alegeri în materie de pariuri.Lasă un răspuns

Site creat de