Liceu, Important

Ciprian Mureşan din Cluj-Napoca va reprezenta România la campionatul mondial de Microsoft Office

ciprian muresan

România va avea trei reprezentanţi la Campionatul Mondial Microsoft Office 2016. Cei mai buni utilizatori ai aplicaţiilor Microsoft Office din România sunt din Cluj, Orăştie şi Bucureşti. Unul dintre românii calificat în marea finală este Ciprian Mureşan, elev la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca.

Finala naţională a Microsoft Office Specialist World Championship 2016 a desemnat trei tineri câştigători, câte unul pentru fiecare principală aplicaţie Office: Word, PowerPoint şi Excel. Aceştia au obţinut participarea la finala mondială, care se va desfăşura în Orlando, Florida, între 7 şi 10 august 2016.

Dintr-un total de 432 de examene susţinute, 172 de candidaţi au fost declaraţi eligibili. Doar 23 de elevi şi studenţi s-au calificat la etapa finală naţională a campionatului. Cei 23 de candidaţi au susţinut în timpul finalei un examen Microsoft Office Specialist. Datorită punctajelor foarte bune, organizatorii au decis că România să fie reprezentată la Campionatul Mondial de la Orlando, Florida de către trei reprezentanţi, nu doar unul singur, aşa cum se anunţase iniţial.

sursa foto: monitorulcj.ro


Lasă un răspuns

Site creat de