Social & Cultura

Citește Provocarea: al patrulea volum din seria Clubul Miles High

carti de dragoste

Te-ai aventurat vreodată în lumea cărților erotice? Acest gen de lectură nu se potrivește tuturor gusturilor, dar din când în când, ar putea merita să îi acorzi o șansă și să explorezi un alt colț al literaturii. Cărțile erotice oferă momente perfecte pentru zilele în care îți dorești o lectură ușoară, capabilă să-ți pună imaginația în mișcare. În plus, astăzi, romanele erotice sunt scrise cu atenție, îmbinând povești captivante cu elemente pasionale. Astfel, vei descoperi că aceast gen literar nu este doar despre erotism, ci aduce în prim-plan și alte aspecte interesante.

După cum am menționat deja, lecturile erotice sunt potrivite pentru zilele în care cauți cărți ușor de parcurs, menite să-ți ofere o relaxare mintală. Ele sunt ideale pentru seri după o zi de muncă sau pentru momentele de odihnă. Dacă îți este dificil să adormi din diverse motive, o carte erotică ar putea fi alternativa perfectă la televizor, telefon sau laptop, ajutându-te să intri într-o stare de relaxare potrivită pentru somn.

În cazul în care te interesează literatura erotică și nu știi ce să alegi, poți explora Seria Clubul Miles High, semnată de T.L.Swan, disponibilă la BOOKZONE. Această serie a câștigat apreciere în ultimii ani și se bucură și de un preț special. De asemenea, ai oportunitatea de a comanda primele patru volume, cu livrare rapidă.

Primul roman din serie, Escala, îți prezintă o noapte de pasiune care evoluează într-o poveste de dragoste complicată, captivantă și, pe alocuri, scandaloasă. Protagonista călătorește spre New York, la clasa întâi, după un incident la aeroportul din Londra. Pe durata zborului, își face un companion cu ochi albaștri, iar amândoi ajung să petreacă o noapte de neuitat în Boston, în timpul unei opriri din cauza condițiilor meteo. Anul trece fără să mai țină legătura, dar protagonistul descoperă că directorul executiv de la noul său loc de muncă este tocmai bărbatul pe care nu l-a putut uita. Ce se va întâmpla între cei doi? Pentru a afla, comandă cartea!

Al doilea volum, Achiziția, îi are în centrul atenției pe Tristan și Claire. El este un om de afaceri bogat, misterios și seducător, în timp ce ea tocmai a rămas văduvă, cu trei copii și cu o afacere. Tristan își propune să preia afacerea lui Claire și, după o primă întâlnire oficială, îi face o propunere care depășește limita afacerii. Claire îl respinge, iar cei doi nu se mai întâlnesc timp de 6 luni, până în Franța, la o conferință. Chiar dacă simte fluturi în stomac când îl revede, știe că reputația sa nu este una favorabilă, iar direcția vieții ei pare să se îndrepte în altă parte.

Al treilea volum, Casanova, îi întâlnim pe Kate și Elliot Miles. Tânăra are nevoie de o evadare de la problemele sale cu șeful și o găsește în corespondența cu un nou prieten. Însă, este el cine spune de fapt? 

În al patrulea volum, Provocarea. Seria Clubul Miles High Vol. 4, îl întâlnim pe un playboy miliardar dornic de aventură, care pornește într-o călătorie cu rucsacul în spate prin Europa, dorind să se ascunde de iubire. 

Pentru a descoperi întregul fir al poveștii dintre protagoniștii fiecărui volum și pentru a afla ce rezervă viitorul lor, poți comanda aceste cărți de excepție de la BOOKZONE.Lasă un răspuns

Site creat de