IT

Clarence Van Der Putte vine la Cluj la TeCOMM 2017

tecomm 2017

Clarence Van Der Putte, scriitor de cărți de management și educație, cunsultant internațional, trainer și speaker cu o vastă experiență în fashion, turism sau produse de înfrumusețare urcă pe scena TeCOMM între 24-25 octombrie alături de companii precum eBay, Philips, GfK, eMAG Markeplace, Fashion Days, Altex sau Elefant.ro.  

Pe 24 – 25 octombrie, Cluj Napoca găzduiește cea de-a 7-a ediție a celui mai mare eveniment de Comerț Electronic din Europa de Est, TeCOMM. Evenimentul Premium de Comerț Electronic TeCOMM, reunește la Grand Hotel Italia***** peste 350 de profesioniști și proprietari ai magazinelor online.

Experiența lui Clarence din multiple domenii îi aduce o viziune completă asupra industriei de fashion și nu numai la nivel internațional, iar în cadrul evenimentului, el discută despre importanța unui brand în industria fashion.

Clarence van der Putte poza TeCOMM 2

+50 de prezentări, 35 de speakeri și conținut de calitate la TeCOMM

TeCOMM a pregătit două zile cu +50 de workshopuri, prezentări, sesiuni de masterclass și debate susținute de peste 35 speakeri naționali și internaționali. Evenimentul este structurat pe două zile complexe și concentrate în informații premium.

Prima zi, 24 octombrie, este dedicată discuțiilor libere și probelor practice. Poți discuta aplicat despre:

 • 10 întrebări la care să răspunzi înainte de a deschide magazinul online (Start-up Area)
 • Ce platforme utilizezi în deschiderea magazinului (Start-up Area)
 • Soluții de finanțare pentru magazinele online (Start-up Area)
 • Cum să devii relevant în online (SEO Masterclass, Markday Stage)
 • Aspecte logistice pentru magazinele online (Antreprenor pe www)
 • Extinderea magazinului online la nivel internațional (Antreprenor pe www)
 • Provocările industriei de fashion și cum să te menții pe val (The Catwalk Stage)

Markday este secțiunea dedicată marketerilor din online, în timp ce scena The Catwalk Stage este axată pe magazinele online de fashion. În cadrul Antreprenor pe WWW, actualii antreprenori din online iau parte la dezbateri pe subiecte de actualitate, în timp ce SEO Masterclass susținut de Ovidiu Joița (Owner, iAgency) abordează tematici precum indexarea, Google Analytics și SEO. Antreprenorii aflați la început de drum în comerțul electronic beneficiază de informații valoroase în cadrul secțiunii Start Up Area Powered By eMAG Marketplace, secțiune în cadrul căreia învață toți pași necesari pentru a-și deschide un magazin online.

Ziua doi: +15 prezentări de la companii de TOP

Este necesar ca dezvoltarea magazinului online să se realizeze într-un context internațional, de aceea, organizatorii evenimentului premium de comerț electronic TeCOMM au pregătit cea de-a 2-a zi pentru prezentările companiilor de top în eCommerce: eBay (Samuel Laurinkari – Head of EU Affairs), Philips (Adam Palczewski – Global Sr. Manager, Ecommerce & Digital Media), Gfk (Marco Wolters – Global Industry Lead Fashion, Home and Lifestyle), Littledata (Edward Upton – Fondator), The Myndset Company (Minter Dial – President), sau Netcomm Suisse (Carlo Terreni – General Director).

Prezentările din cea de-a 2-a zi se concentrează într-o singură sală, unde sunt prezenți pilonii eCommerce-ului ce prezintă:

 • Cum inovezi în eCommerce:
 • Care sunt aspectele esențiale ale noilor tehnologii
 • Totul despre generația iBrains
 • Emoțiile care îi determină pe clienții tăi să cumpere în online
 • Cum salvezi timp și bani pe aspectele logistice
 • Oportunitățile noilor business-uri din online
 • Identitatea unui brand de fashion

În 25 octombrie se regăsesc +15 prezentări și discuții libere purtate de companii de TOP din eCommerce. Din această categorie face parte și SemRush prin intermediul Alinei Iordache (Corporate Speaker SemRUSH) oferind servicii de marketing digital, SEO și IT. Printre numeroșii săi clienți se numără și eBAY, Overstock, SEOBook, Amazon și mulți alții. Alina este pasionată de marketingul digital, dar și de inteligența emoțională.

Industria de comerț electronic se află într-o continuă dezvoltare, iar evenimentul premium de comerț electronic TeCOMM  pune la dispoziția participanților secțiunea Stabilește o întâlnire!, unde acesta își poate programa o înâlnire în cadrul evenimentului. TeCOMM include pe lângă prezentări și dezbateri și zona expozițională ce oferă oportunități de business participanților prezenți la eveniment. Ultimele înscrieri au loc pe site-ul oficial www.cluj.tecomm.roLasă un răspuns

Site creat de