Social & Cultura, Uncategorized

Claudiu Nerghes (KLYDE) din Cluj a lansat o noua piesa – VIDEO

KLYDE

KLYDE – pe numele Claudiu Nerghes – a lansat la sfarsitul saptamanii o noua piesa. Este vorba de „Ama” inregistrata de cunoscuta casa de discuri ROTON din Romania. KLYDE este un tanar din Cluj care s-a mutat de curand la Bucuresti, unde se axeaza pe cariera muzicala. Artistul a semnat cu Roton de aproximativ o jumatate de an, timp in care a realizat ca acest pas a fost unul in fata; iar rezultatul nu a intarziat sa apara: pe 25 februarie a aparut „Ama”.

La Roton am ajuns dupa participarea mea la X-Factor in 2013. Am avut norocul sa fiu contactat de diverse studiouri de inregistrari dupa ce m-au vazut la concurs. Asa am inceput sa lucrez la piese. Una dintre acele piese a ajuns la Roton si asa am inceput colaborarea cu ei.

De cand am semnat contractul, am lucrat, compus si inregistrat multe piese. Unele le-am modificat, la altele am renuntat, iar altele au ajuns la alti artisti. Dar <<Ama>> este prima piesa lansata oficial ca si artist Roton. Sunt de parere ca este bine sa lansezi ceva bun care sa aiba cu adevarat potential, decat ceva doar de dragul de a lansa, chiar daca dureaza mai mult timp. Procesul de creatie nu poate fi grabit” a declarat KLYDE pentru cluju.ro.

Piesa este compusa de Liviu Tanasoiu si Dorin Ochetanu, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar.

Noua piesa <<vorbeste>> despre acel moment cand esti atras de o persoana necunoscuta si vrei sa faci orice pentru a o cuceri, chiar daca nu stii ce se va intampla si daca este cea mai buna miscare. As dori ca publicul, atunci cand o asculta, sa simta ca face parte din poveste.

Momentan ma axez pe promovarea noului single, iar pe viitor vreau sa lucrez la noi piese. Doresc sa pregatesc un nou single, sa am mai multe colaborari cu alti artisti si sa sustin cat mai multe concerte” a adaugat artistul.Lasă un răspuns

Site creat de