Sport

Clubul Delta Cluj-Napoca a obţinut locul II la Cupa Europei Taekwon-Do

taekwon do cluj 2016

În perioada 24-26 iunie a avut loc la Cluj-Napoca Cupa Europei la Taekwon-do 2016 şi Cupa Internaţională pentru copii. Clubul Sportiv Delta din Cluj-Napoca a participat cu un număr de doi copii (Thea Chisăliţa şi Dania Nedelcu) şi 8 juniori (Diana Chisăliţa, Pop, Ariana, Ştefana Nedelcu, Bianca Şerban, Alex Mureşan, Alex Ungur, Alexandru Stanciu, Radu Gaghi).

După prima zi de concurs, Thea Chisăliţa a obţinut două medalii (tull + luptă), iar Dania Nedelcu a câştigat două medalii de argint (tull + luptă). De asemenea, The Chisăliţa a obţinut şi titlul de cea mai bună sportivă la categoria copii la Cupa Internaţională de Taekwon-do.

În cea de-a doua zi de concurs a venit rândul juniorilor şi seniorilor în cadrul Cupei Europei la care Clubul Sportiv Delta a obţinut următoarele rezultate:

Locul I – Diana Chisăliţa – tull indidvidual 2 Dan
Locul I – Alex Ungur – lupta individuală -68 kg
Locul I – Lupta echipe Juniori – Masculin
Locul I – Lupta echipe Junioare -Feminin
Locul II -Lupta tradiţională (Pop Ariana şi Alex Mureşan )
Locul II – Alexandru Stanciu – lupta inviduala + 75 kg
Locul III -Pop Ariana – lupta individula -55 kg
Locul III – Ştefană Nedelcu -lupta individuală -60 kg

În urma rezultatelor obţinute de respectivii sportivi, Clubul Delta a obţinut locul II în clasamentul general juniori şi locul IV în clasament general pe ţări.

De asemenea, din partea clubului Delta a partcipat că arbitru Fogarassy Tibor III Dan şi antrenorul Master Alexandru Mureşan VII Dan.

Felicitări sportivilor şi mulţumesc părinţilor pentru implicare” a declarat antrenorul Alexandru Mureşan.

Mai multe imagini găsiţi aici.Lasă un răspuns

Site creat de