Social & Cultura

CLUJ: 6 ore de proiecţie la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promoveaza arta advertising-ului ca pe o forma neconvenţionala de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspira sa devina inovatori.

Proiectul a fost conceput de Jean Marie Boursicot şi a pornit de la pasiunea acestuia de a colecţiona spoturi publicitare. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi si potenţiali. Este un proiect care transmite direct mesajul unei pieţe de marketing dinamice.

Anul acesta  spectacolul însumează aproape 6 ore de proiecţie împărţite în 4 calupuri. În selecţia pregătită se găsesc şi 8 spoturi româneşti care se înscriu în programul internaţional al Nopţii Devoratorilor. Ele fac parte fie din campanii de informare publică, fie reprezintă brand-uri româneşti.  

Această a 21-a ediţie se va desfăşura la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20:00.

Preţurile biletelor sunt: 49,  59,  68, 79  şi  98 lei.

Biletele se găsesc la biroul Diesel Events din piaţa Unirii 10, la cinematograful Florin Piersic şi online prin www.dieselevents.ro, www.biletmaster.ro şi www.eventim.ro

Spectacolul este produs de Diesel Events în colaborare cu DaKINO Production.
 Lasă un răspuns

Site creat de