Uncategorized

CLUJ: Acces liber la antrenamentele României ‪pentru FedCup

FedCup Romania tenis

Clujenii au acces liber în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca la antrenamentele echipei României ‪pentru FedCup. Astfel, iubitorii tenisului au şansa să le vadă pe Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Raluca Olaru înainte de începerea competiţiei, la antrenamente. Româncele se pregătesc alături de cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României.

Ajunsă prima în Ardeal, pentru meciul România – Cehia, Simona Halep a şi început antrenamentele, așa cum, de altfel, a anunţat pe Facebook.

Federaţia Română de Tenis, îi aşteaptă pe clujeni să fie alături de România Fed Cup Team la antrenamentele care au loc zilnic, începând cu ora 10, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie 2016, în Sala Polivelentă din Cluj-Napoca. Competitia se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

sursa foto: pagina de Facebook – Emil Boc

Mai multe informații pe paginile:
http://fb.com/polivalentacluj
https://fb.com/FRTenis/
și http://www.frt.ro/ro/info_detalii/8524Lasă un răspuns

Site creat de