Din Zona

CLUJ: Amenzi de 5500 lei aplicate pentru șantierele neîntreținute corespunzător

santier utilaj

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Protecţia Mediului şi cei de la Serviciul  Control Urbanism şi Disciplină în Construcţii au verificat la finalul săptămânii trecute 19 şantiere deschise în oraș, urmărind respectarea legislației în vigoare privind autorizarea lucrărilor de construcţii (Legea nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor, HCL nr. 191/2009 pentru buna gospodărire a municipiului Cluj Napoca  şi Legea 50/1991 republicată).

Au fost încheiate 4 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de 5500 lei, în baza HCL nr. 191/2009 pentru buna gospodărire a municipiului Cluj-Napoca, din cauza unor abateri precum lipsa panoului de identificare a lucrărilor sau neîntreținerea corespunzătoare a şantierelor (fapt ce duce la murdărirea carosabilului din apropierea unor şantiere). Verificările au fost efectuate pe mai multe străzi, precum: Sovata, Cetății, Zarandului sau Sitarilor.

Pe lângă sancțiunile aplicate, au fost dispuse măsuri de reglementare a situaţiei în termen de 48 de ore. Acţiunea va continua şi în zilele următoare, iar șantierele vor fi verificate din nou.Lasă un răspuns

Site creat de