Uncategorized

CLUJ: Astazi are loc festivalul Delahoya! Noisia, James Zabiela si Worakls vor mixa dupa miezul noptii

delahoya1

Astazi incepe la Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului, festivalul Delahoya, cel mai longeviv festival de muzica electronica din Romania. Printre cei 23 de artişti prezenţi la festival se numără Noisia, James Zabiela, Worakls, The Model, Shiver, Horace Dan D, Otherside, Yellow şi Blanilla.

A 19-a ediție Delahoya pe Valea Gârbăului – 24 de ore de muzică și două scene îi așteaptă pe participanți. Festivalul începe în astazi la prânz (ora 12) și se va încheia maine, la aceeași oră. Biletele presale se vor pune la vânzare din data de 24 August și vor costa 30 de lei.

Program:

program delahoya

Delahoya are loc pe Valea Garbaului, la fostul Poligon Militar. Pentru a ajunge acolo, puteti veni fie pe jos de la capatul liniei 25, de pe str Bucium, fie cu un taxi (o cursa din centru costa aproximativ 15 lei) sau cu linia de transport organizata de noi.

Program Circulatie Autobuze:
Dus – 16:00 – 23:00, din 30 in 30 de minute cu plecare de la Cluj Arena
Intors – 01:00-06:00, din 30 in 30 de minute cu destinatia Cluj Arena.
Pret bilet: 4 lei (pt un drum)

 

Festivalul Delahoya și-a luat numele de la Pădurea Hoia, unde au fost organizate primele ediții, ulterior acesta având însă loc și în alte spații, precum aeroportul Cluj-Napoca sau parcarea unui centru comercial. În 2015 și în anii care urmează, Delahoya se va <<stabili>> pe Valea Gârbăului. „Pădurea Hoia a fost gazdă bună vreme de mulți ani, dar e timpul să privim spre un viitor în care festivalul va crește tot mai mult. Valea Gârbăului este foarte aproape de oraș și oferă un spațiu mai generos, în contextul în care ne dorim să dezvoltăm festivalul de la an la an, crescând numărul de scene, artiști și activități alternative pentru participanți”, spun organizatorii.

foto: facebook.comLasă un răspuns

Site creat de