Sport, Important

CLUJ: Cătălin Moroşanu şi Sandu Lungu au confirmat prezenţa la ACB KB7, cea mai explozivă gală de kickboxing a acestei toamne

ACB KB7

Cea mai explozivă gală de kickboxing din toamna aceasta poartă semnătura ACB. Benny Adegbuyi vs. Steve Reezigt | ACB KB7 e „războiul” care nu trebuie ratat pe 18 septembrie la Sala Sporturilor „Horea Demian” din Cluj Napoca. 

În main-eventul galei românul Benny „The Gentleman” Adegbuyi, actualmente numarul 2 la nivel mondial, luptă împotriva olandezului Steven Reezigt. În prezent, Benny „The Gentleman” Adegbuyi se antrenează intens în Olanda la Şcoala de kickboxing SuperPro Team şi promite să îi facă mândri pe clujeni:

“Mă bucur nespus când iau parte la astfel de evenimente de calitate, ACB este o promoție importantă și a demonstrat-o și anul trecut la Sibiu. Mă bucur că sunt în main event, mă bucură faptul că voi lupta la Cluj-Napoca, unde mă simt ca și acasă, fiind născut aici și unde am locuit o mare perioadă din viața mea. Cu siguranță voi da tot ce pot, voi încerca să fac show și să fac publicul clujean să se simtă super-bine și să se simtă în extaz”, a declarat Benny Adegbuyi, în cadrul conferinţei de presă din 18 august.

Bunea Izidor de la MMA Transilvania şi Pisari Andrei de la Centrul Tengu vor reprezenta cluburile sportive locale în cadrul acestui supereveniment internaţional.

Cătălin Moroşanu şi Sandu Lungu, invitaţii speciali ai Galei. Cei mai valoroşi sportivi ai prezentului din kickboxing-ul românesc şi mondial vor fi prezenţi la gală, iar Sandu Lungu şi Cătălin Moroşanu au confirmat şi ei prezenţa la eveniment pentru a-i încuraja pe luptătorii români.

Show-ul va debuta la ora 18.00, iar accesul în sală pentru publicul larg se va face începând cu ora 17.30. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro/acb-kb7-18-sept-2016.Evenimentul este organizat de promotorul Alex Baciu, reprezentantul celebrei şcoli olandeze SUPERPRO TEAM, din care fac parte nume sonore precum Rico Verhoeven şi Albert Kraus, în colaborare cu promoţia cecenă ABSOULTE BERKUT CHAMPIONSHIP, şi este a doua gală de acest gen organizată în România, după cea de anul trecut de la Sibiu. De asemenea evenimentul este organizat în colaborare cu promoţia clujeană UFT – Ultimate Fighting Tournament, promoţie de MMA şi Kickbox reprezentată de Haidu Sebastian Ioan. Gala va beneficia de o amplă expunere mediatică, fiind difuzată în direct şi înregistrat în numeroase ţări, precum România, Rusia, China, etc.Lasă un răspuns

Site creat de