Sport

CLUJ: „Dracii Verzi” se întorc după 20 de ani pe teren într-un meci demonstrativ

dracii verzi cluj

Campionii echipei de volei masculin ”U” Ardaf, supranumiți „Dracii Verzi”, se întorc după 20 de ani. Duminică, 22 mai, cu începere de la ora 17:00, Sala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui meciul demonstrativ dintre echipa ”U” Ardaf, Campioană Națională și câștigătoare a Cupei României în 1996, și actuala echipă a Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Lotul care a consemnat realizarea eventului în 1996, iar în 1997 a cucerit din nou Cupa României și a ieșit vicempioană, va fi prezent din nou pe parchetul Sălii Sporturilor în următoarea formulă: Aurel Vlaicu, Alexandru Man, Ovidiu Pițigoi, Mircea Dudaș, Stelian Grozav, Robert Tvardochlib, Gabriel Mărginean, Viorel Oprea, Dan Togan, Iulian Stoian, Valentin Sanislav, Antonian Pandele – maseur și antrenorul Neculae Pop, care a devenit maestru emerit al sportului din anul 1980.

Evenimentul are și o latură caritabilă. Echipa de volei ”U” Ardaf, împreună cu prietenii, organizează o strângere de fonduri pentru achiziționarea unei tastaturi speciale pentru dl. profesor Adamescu Vasile, cel mai iubit profesor de la Școala de Nevăzători din Cluj, actualmente pensionar, rămas orb și surd încă de la vârsta de 2 ani. Dl. profesor Adamescu Vasile a reușit în ciuda acestor dizabilități să găsească o modalitate de a comunica cu lumea, ba mai mult a reușit să-i învețe și pe alții să facă acest lucru, devenind astfel un profesor foarte bun. Această tastatură îi va fi dăruită dl. profesor Adamescu Vasile în pauza meciului demonstrativ dintre cele două generații.

În cadrul spectacolului vor avea loc tombole și concursuri cu premii surpriză.Lasă un răspuns

Site creat de