Studentie, Important

Cluj: Eveniment dedicat programelor de practică și internship pentru studenți

Cluj: Eveniment dedicat programelor de practică și internship pentru studenți

Miercuri, 11 martie, începând cu ora 17:30 va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca prima ediție a evenimentului „Experience Internships. Step forward.“

Acesta este dedicat programelor de practică și internship pentru studenți.

Participarea este gratuită şi sunt aşteptaţi atât candidaţii cu profil tehnic cât şi cei cu profil non-tehnic.

Au confirmat prezența peste 20 de companii din industrii diverse (Bosch, Inking Brands, IQuest, Life Is Hard, PBF Group, Stratec Biomedical România, SYKES România, Concepto Collection) interesate să afle ce îşi doresc viitorii angajaţi.

Evenimentul, ocazionat de lansarea secțiunii de internship a Platformei de Investiții și Inovare INNO (www.inno.ro), abordează teme specifice începutului de carieră (Pregătirea interviului, Redactarea unui CV, Beneficiile unui internship) și aduce împreună companii și studenți interesați de stagii de practică.

Platforma INNO face posibilă o accesare facilă a oportunităților de internship, oferă informații actualizate și relevante pentru studenți și un cadru de promovare gratuită pentru companii.

Studenții au posibilitatea de a aplica la toate internship-urile de interes, să facă o selecție precisă a programelor la care vor să aplice, – filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniile selectate.Lasă un răspuns

Site creat de