Timp liber, Important

Cluj. Evenimentul „Business Ladies Conference” ajunge la ediţia cu numărul IV

Business Ladies Conference

După succesul primelor trei ediții, Business Ladies Club vă invită la o nouă ediţie a evenimentului „Business Ladies Conference” ce va avea loc în data de 25 noiembrie, ora 10:00, într-o locație mai mult decât potrivită – The Office, Cluj-Napoca.

Proiectul a fost conceput astfel încât să aducă un plus de valoare în dezvoltarea profesională a tinerelor din Cluj-Napoca şi nu numai. Pe parcusul ediţiilor anterioare s-au abordat diferite teme vizând crearea unui profil cât mai real a calităților și informațiilor pe care o tânără trebuie să le dețină, pentru a avea succes pe plan profesional, în momentul în care decide să devină antreprenor.

Tema de anul acesta pornește de la motto-ul ” #CommunicationIsTheKey” și va îngloba diverse subiecte din domeniul vast al comunicării antreprenoriale, dar și al marketingului sau relațiilor publice.

Printre speakerii care vor fi prezenți la eveniment se numără Maria Cristiana Tudose ( autoarea cărțiiEu sunt femeie”, Roxana Rugină (founder Simplon),  Mihaela Mureșan (founder Brand Essence) și Corina Cimpoca (founder MKOR Consulting).

Faptul că Business Ladies Conference a ajuns la cea de-a IV-a ediție spune multe despre echipa Business Ladies Club, despre voluntariat, pasiune și perseverență. Am ajuns la un nivel la care promitem multe prin evenimentele pe care noi le organizăm. Participanții, respectiv invitații își creează așteptări pe care sperăm noi să le îndeplinim așa cum am făcut-o și până în prezent. Fiecare ediție este diferită, cu speakeri de seamă, motiv pentru care vă invităm să luați parte la o nouă experiență Business Ladies Conference ce aduce în prim-plan, de această dată, un factor esenţial în domeniul antreprenoriatului: comunicarea.”, a declarat președintele asociației, Comșa Bianca.

Managerul de proiect, Alexandra Petruț, consideră că ”este foarte important să ne concentrăm atenția asupra domeniilor actuale care au o deosebită deschidere față de publicul tânăr. Comunicarea este un domeniu omniprezent în tot ceea ce ține de antreprenoriat și nu numai. Acesta este si motivul pentru care noi considerăm comunicarea ca fiind o cheie care poate deschide ușile către multe domenii de activitate, fie că vorbim despre marketing, relații publice sau domenii mult mai noi precum blogging sau vlogging.

 

Înscrierile se pot face online aici.Lasă un răspuns

Site creat de