Timp liber

CLUJ: Expoziţia HARRY POTTER şi adevărata istorie a farmaciei poate fi vizitată gratuit de 1 Decembrie

Expoziţia "HARRY POTTER şi adevărata istorie a farmaciei" la Cluj

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei oferă pblicului posibilitatea de vizitare gratuită a expoziţiei HARRY POTTER şi adevărata istorie a farmaciei, la Colecţia de Istorie a Farmaciei din Cluj, Piaţa Unirii nr. 28, a cărei vernisaj reamintim că este sâmbătă la ora 11.00.

Programul de vizitare pentru ziua de 1 Decembrie se va desfăşura în intervalul orar 10.00 – 16.00, iar accesul va fi gratuit.

Copiii, părinţii şi bunicii sunt invitaţi să intre în lumea magică a poţiunilor, plantelor şi a prafurilor vindecătoare, într-o ambianţa  medievală autentică  a Colecţiei de Istorie a Farmaciei, incursiune în care vor fi însoţiţi de  ,,Harry Potter”, personaj care nu mai are nevoie de prezentări. “Harry Potter” nu doar va ghida vizitatorii ci va realiza şi demonstraţii de magie în fiecare sală a vechii farmacii! Cu această ocazie, va fi lansat la Cluj şi catalogul expoziţiei, sub forma unei cărţi pentru copii.

Invităm clujenii să nu piardă aceste ocazii ţinând cont că expoziţia poate fi ultimul eveniment organizat în acest spaţiu aflat în pericol de evacuare. Ne puteţi sprijini în încercarea noastră de a salva Colecţia de Istorie a Farmaciei semnând petiţia online la http://www.petitieonline.net/petitie/31014138/semneaza sau puteţi intra gratuit în muzeu pentru a o semna!” au anuntat organizatorii expozitiei din Cluj.

Expoziţia este realizată cu sprijinul Muzeului de Zoologie Cluj-Napoca, Universităţii Babeş-Bolyai, Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, şi Magic Puppet.


 

Citeste si: Expoziţia „HARRY POTTER şi adevărata istorie a farmaciei” la ClujLasă un răspuns

Site creat de