Social & Cultura, Important

CLUJ | Fashion Brand Identity ajunge la cea de-a doua ediţie. Gabriela Popescu şi Raluca Popa vor fi prezente

Fashion Brand Identity

În urmă cu un an a fost lansat un nou eveniment marca Business Ladies Club: Fashion Brand Identity – un master class despre modă și marketing. Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul din 2017 va avea loc în data de 30 ianuarie, ora 18:00, la Invest Cafe, Strada Republicii, nr. 7.

Anul acesta se va discuta despre noile tendințe puse în practică alături de profesioniști în domeniu. Cu o experiență de peste 6 ani, Gabriela Popescu este make-up artist, trainer și blogger clujean iar portofoliul ei cuprinde realizarea de machiaje pentru cataloage de prezentare ale unor firme precum Benvenuti, Guess, Piera. De asemenea, aceasta are colaborări cu persoane publice cum ar fi Alexandra Ungureanu, Sore, Cristian Gog, Lucia sau Mihaela Tivadar.

În cadrul evenimentului vei putea afla de la Gabriela Popescu atât cele mai actuale tips&tricks în materie de machiaj, cât și cum să fii propriul tău make-up artist.

Absolventă a Univeristății de Artă și Design din Cluj-Napoca, Raluca Popa a hotărât să se alăture la Fashion Brand Identity ca și speaker.

Raluca Popa, stilistul MUZA events, a făcut parte din echipele de styling ale proiectelor XFactor, România Dansează, Deliria, campanii Iulius Mall Cluj, HeyRo România și altele. Printre proiectele de succes ale celor de la MuZa Events se numără ”Cluj Design Days”, un eveniment destinat designerilor autohtoni, aflat deja la a doua ediție.

La prima ediție ne-am bucurat de un succes răsunător, motiv care ne-a determinat că anul acesta să dedicăm timp și resurse acestui proiect pentru a dezvolta un eveniment inedit și unic în spațiul clujean. Sperăm să inspirăm tinerii în propria dezvoltare profesională, aducând în fața lor specialiști din domeniul vizat, de la care au multe de învățat”, a declarat managerul acestui proiect, Iulia Toderici.

Rezervă-ți biletul aici:  https://goo.gl/forms/D2m4ca60dMKj16Hw1

 

*Locurile sunt limitate, iar intrarea este gratuită.Lasă un răspuns

Site creat de