Timp liber, Important

Cluj. Gentlemen in Business, eveniment destinat exclusiv domnilor, ajunge la cea de-a treia ediţie

Gentlemen în Business

După succesul primelor ediții, Business Ladies Club vă invită din nou la „Gentlemen în Business”, conferința organizată exclusiv pentru bărbați, ce va avea loc în data de 28 mai, ora 12:00, locația The Office, Cluj-Napoca.

Scopul acestei conferințe este furnizarea unor informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi, implicit, ştiu ce înseamnă gestionarea capitalului financiar. De această dată sunteți invitați să vă rezervați un loc la tabla de șah a carierei , unde vor fi abordate teme precum:

  • Inteligenţa emoţională
  • Tehnologie
  • Negociere
  • Fonduri Europene
  • Bursă
  • Leadership

Printre invitații acestei ediții se numără: Ion Duvac, Mihai Tandea, Gabriel Oniga, Peter Imecs și Tudor Irimia.

Ediția trecută ne-am bucurat de un success răsunător, motiv care ne-a determinat ca anul acesta să     dedicăm timp și resurse acestui proiect pentru a dezvolta un eveniment inedit și unic în spațiul clujean. Sperăm să ajutăm tinerii în propria dezvoltare profesională, aducând în fața lor specialiști din domeniul vizat,de la care au multe de învățat”, a declarat președintele asociației, Comșa Bianca.

Managerul acestui proiect, Cristina Stoica, consideră că “Eforturile depuse de echipa de organizare pentru a materializa ideile în cadrul primei ediții, s-au reflectat în numărul neașteptat de persoane care și-au dorit să calce pe urmele unui adevărat gentleman.

Tocmai acest impuls m-a determinat să îmi doresc să dezvoltăm de la an la an această idee, împreună cu BLC-istele implicate.

Ediția a III-a va aduce idei noi, persoane noi, domni veritabili de la care vom afla lucruri noi. Atenție! Pericol de surprize care se vor ține lanț! (haha) Nu vreau să dezvălui mai multe detalii, însă vreau să sper că sunt suficiente pentru a vă trezi interesul și dorința de a ne fi alături.

Investiţia ta?

Prețul întreg al biletului este de 35 lei studenți, respectiv 45 lei non-studenți. În plus, vino cu un prieten și achiziționați un bilet dublu, astfel fiecare dintre voi va achita 30 de lei dacă sunteți studenți și respectiv 40 lei pentru non-studenți.

 

Rezerva-ţi un loc: https://goo.gl/Iq7neMLasă un răspuns

Site creat de