Studentie

CLUJ. Învaţă sau perfecţionează o limbă străină cu AIESEC

try 2 01

Pentru că de cele mai multe ori metodele tradiţionale şi rigide de a învăţa o limbă străină nu s-au dovedit eficiente, AIESEC, cea mai mare organizaţie de tineri din întreaga lume, vine a doua oară cu un proiect interesant  în Cluj – Napoca: Teaching Romanian Youth.

Cum s-au convins că oamenii sunt cei care inspiră, prin poveşti şi experienţe, cei care creează valori şi viziuni, membrii organizaţiei au dezvoltat un proiect care se bazează pe educaţia de calitate şi care aduce în România profesori internaţionali.

Autenticitatea, asimilarea corectă a pronunţiei şi a accentului sau explorarea culturilor ca facilitator al procesului cognitiv sunt numai câteva dintre avantajele învăţării unei limbi străine cu un nativ.

Cea de-a doua ediţie a proiectului TRY se adresează tuturor persoanelor (elevi, studenţi, adulţi) care vor să asimileze sau să dezvolte cunoştinţe de limbă engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză, portugheză sau mandarină. Cursurile, bazate pe metode nonformale şi interactive, încep pe  23 octombrie şi durează până pe 17 decembrie, cu câte două sesiuni săptămânal, cu posibilitatea de a alege intervalul orar, fie dimineaţa, fie seara. Pentru fiecare limbă aleasă vor fi organizate  grupe de începători, intermediari şi avansaţi.

Un curs costă numai 250 lei dacă inscrierile se fac până pe 30 septembrie, după devine 300.

Dacă se optează pentru două limbi, costul este de 400 lei, respectiv 500.  Clujenii interesaţi de varianta mai puţin comună în spaţiul românesc de a învăţa alături de un profesor nativ se pot înscrie la curs, optând fie pentru o limbă, fie pentru mai multe, până pe 21 octombrie, la  www.try.aiesec.ro. La final, fiecare participant va susţine un test de evaluare a nivelului cunoştinţelor asimilate.

Teaching Romanian Youth este unul dintre proiectele AIESEC care pune accent pe dezvoltarea experienţelor de schimb cultural, care încurajează şi sprijină  tinerii să crească, cu un puternic impact social în comunitatea internaţională şi clujeană.

Articol realizat de Raluca Georgiana Strugar


Lasă un răspuns

Site creat de