Social & Cultura

CLUJ: Lansare “Calendarul meu obraznic 2016”, calendar literar ilustrat bilingv

Calendarul meu obraznic 2016

Ilustratoarea Cristina Mureșan-Toth lansează “Calendarul meu obraznic 2016”, un calendar literar ilustrat umoristic, bilingv, cu “tentă” retro. Lansarea are loc sâmbătă, 13 februarie, de la ora 13.00, la Librăria Diverta-Hubertus, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 22, Cluj-Napoca.

Publicația, disponibilă în limbile română și engleză, este cu și despre femei cochete, amuzante, obraznice și fiecărei luni a anului îi este dedicată o poezie amuzantă, ironică și o ilustrație.

Pentru cine atâta obrăznicie? M-aș putea grăbi să spun pentru orice femeie visătoare, curajoasă, aventuroasă, cochetă, încrezătoare, îndrăgostită, curioasă, sinceră, puternică și irezistibil de atrăgătoare.  Dar lista este fără capăt și atunci mă rezum să spun că acest calendar este pentru orice persoană cu UMOR”, precizează Cristina Mureșan-Toth.

Amuzante, duioase, teatrale, astfel sunt femeile care populează “Calendarul meu obraznic 2016”, și și-au scos buclele la lumină din dragostea  inepuizabilă a autoarei pentru cuvânt și ilustrație.

Vă doresc să regăsiți, mai mult decât femeia din calendar care să vi se potrivească, femeia din voi, care să se potrivească cu dorințele sufletului vostru. Să fiți una singură: liberă, puternică, pătimașă, năucitor de frumoasă și, dacă asta înseamnă să vă urmați îndrăzneț visele, de ce nu, chiar și… obraznică!”, este de părere ilustratoarea.

În cadrul lansării vor lua cuvântul Raluca Mureșan, psiholog și Coach NLP, Duiliu Crișan, expert grafică şi pictură Şcoala Populară de Arte Cluj și Emil Moldovan, jurnalist.

Cristina Mureșan-Toth este ilustrator, până în prezent a ilustrat volume de dezvoltare personală și literatură pentru copii, cum ar fi: „Entuziasm, Dumnezeu din interior” de Raluca Mureșan, „Fluierul Iubirii” de Genoveva Munteanu și „Aventura voioșiei” de Ada Balag. Cristina este autor și ilustrator al cărții “Din lumea celor care ne cuvântă”, un volum de spiritualitate umoristică ce conține șaizeci de ilustrații haioase și ce urmează să fie lansat în curând.Lasă un răspuns

Site creat de