Timp liber, Important

Cluj Morning Rave – un concept diferit de party ajunge la Cluj-Napoca

Cluj Morning Rave

Cluj Morning Rave aduce muzica si energia unei petreceri de rave celor care vor sa petreaca sanatos. Participantii vor avea parte de atmosfera de petrecere a unui club, beneficiind in acelasi timp de optiuni  creative pentru a-si incepe ziua intr-un mod cat mai energic si sanatos: yoga, smoothie-uri si sucuri de fructe, cafea, mancare sanatoasa si raw vegana. Petrecerea are loc sambata 11 iunie, dimineata intre orele 9.30-1pm la Cluj Arena (sala VIP, etaj 3). Biletul intreg costa 30 RON, iar un numar limitat de bilete sunt disponibile in regim „early bird” pentru primii doritori la un pret redus – 25 RON.

Petrecerile de tip morning rave sint un fenomen recent care raspunde tendintelor sociale spre moduri de viata cat mai sanatoase si au aparut in Londra in urma cu 2 ani, initiatorii fiind Morning Gloryville si Daybreaker. Ele au un public larg care cuprinde studenti, tineri pasionati de un stil de viata sanatos, profesionisti din toate mediile de business, familii tinere care vor sa petreaca sanatos, dar si adulti si seniori pasionati de sport, miscare si un stil de viata energic.

Publicul vine la morning rave pentru a incepe ziua intr-un mod cat mai energic si pozitiv. Cei mai multi dintre participanti profita de ocazia petrecerilor pentru a-si exprima personalitatea in moduri cat mai creative si purtand tinute lejere de sport in culori vesele sau chiar costume reprezentand diferite teme sau personaje, aducand un plus de veselie pentru cei din jur. Ei spun ca “nu exista nimic mai bun decat sa te trezesti dimineata sanatos, asa cum trebuie”; “cred lumea este insetata de conexiune interumana adevarata si o petrecere de dans autentica” (NJ.com); “Energia pozitiva te lovea din toate partile. Am fost pur si simplu plin de energie toata ziua” (DailyStar.co.uk).

Cluj Morning Rave este prima petrecere de tip morning rave din Romania. Organizatorii au ales Clujul pentru aceasta premiera datorita comunitatii extrem de vibrante si deschisa la nou din oras.

La Cluj Morning Rave participantii vor gasi:

 • O imbratisare de bun venit pentru fiecare participant de la echipa de Morning Angels.
 • Cea mai buna muzica de club. Stiai ca 50% dintre oameni resimt fiori cand asculta muzica?
 • Yoga cu Darius: ca sa fii bine in pielea ta, ai grija de corpul tau prin miscari care te re-conecteaza cu sinele si te ajuta sa constientizezi clipa prezenta.
 • Numai alimente si bauturi sanatoase:
  • Sucuri de fructe si smoothie-uri cu Heatlhy Booty
  • Cafea cu Captain Bean.
  • Mancare sanatoasa si raw vegana cu Suflet in Bucate
 • Pupitrul de sclipici, unde fiecare isi poate aplica sclipici in feluri cat mai creative, ca sa stralucesti nu doar pe dinautru ci si pe dinafara.

Cateva dintre valorile comunitatii includ: bucurie, sustenabilitate, creativitate, sanatate, conexiune, importanta clipei prezente. Cluj Morning Rave sustine initiativele locale si ofera parteneriate firmelor mici din Cluj pentru a sprijini activitatea economica a orasului.Lasă un răspuns

Site creat de