Timp liber, Important

Cluj-Napoca. Astăzi începe Street Food Festival – ediţia de Crăciun

street food festival craciun

Știi că îți spuneam acum câteva zile, Moșule, că în perioada 12 – 17 decembrie te așteptăm la Street FOOD Festival Christmas Goodies? Ei bine, în Piața Muzeului din Cluj, pe lângă mâncarea bună și cadourile pentru cei dragi ți-am pregătit și câteva cadouri…așa, ca să nu fii numai tu cel care dăruiește.

În cele 6 zile pline cu magie te vom invita să te bucuri de preparatele celor 14 food truck-uri care îți vor pregăti o adevărată călătorie culinară în jurul lumii. De la pizza la burgeri, cannoli, arrosticini sau clătite, aici le vei găsi pe toate. De asemenea, pentru cei cu poftă de bine am pregătit și două campanii la care ținem foarte mult.

Prima e Share a Meal, prin care încurajăm publicul să doneze porții de mâncare către persoanele nevoiașe. Toți cei care vor vizita zona de festival vor găsi detalii la vendorii prezenți.

street food festival craciun

Cea de-a doua campanie, Passport for a Dream, e cu mai multe zâmbete și speranțe pentru cei mici. Împreună cu centrul Something New dăm speranță unui grup de copii creativi și le oferim un zâmbet de Crăciun prin intermediul oamenilor cu suflet mare. Știam deja că în comunitatea Street FOOD Festival sunt mulți oameni inimoși. Sunt așa de mulți că, în mai puțin de 24 de ore de la publicarea viselor celor mici pe website-ul oficial, acestea s-au îndeplinit. A mai rămas visul centrului Something New, așadar dacă știi și tu, Moșule, oameni care și-ar dori să facă un bine, recomandă-le să acceseze pagina oficială pentru mai multe detalii: www.streetfoodfestival.ro/passport-for-a-dream

Clopoțeii vor suna, de asemenea, pe ritmurile invitaților noștri: Digitalove, FUNKorporation, Le Minion și Ana Munteanu Trio. Abia așteptăm să ascultăm muzică live alături de băuturi tematice și câteva surprize pregătite de vendorii locali.

street food festival craciun

Și, dacă tot ne-am apucat de dezvăluit surprize, îți mai spunem un secret, dar te rugăm să nu îl spui nimănui încă. Plănuim să surprindem publicul și cu o activare mai specială. Astfel, fațada Bisericii Franciscane din Piața Muzeului va prinde viață sub proiecțiile arhitecturale cu tematică de Crăciun. Vom creacadrul perfect pentru o poveste de iarnă și vom aștepta cu mult drag cât mai mulți gurmanzi.

Programul Street Food Festival Christmas Goodies se va desfășura în perioada 12-17 decembrie între orele 12:00 – 22:00, în Piața Muzeului și intrarea este gratuită. Te așteptăm și pe tine, Moșule dacă crezi că vei rezista tututor tentațiilor culinare, astfel încât să continui călătoria spre copiii care te așteaptă.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de