Timp liber, Important

Cluj-Napoca. Evenimentul „Jocurile Copilăriei în Caravana Veseliei” a început

afis k

A treia ediție a evenimentului Jocurile Copilăriei în Caravana Veseliei, organizat în parcul Grigorescu, care atrage numeroși parteneri și aduce copiilor de toate vârstele noi surprize, a început.

Înghețata Napoca s-a alăturat jocurilor noastre propunând o întâlnire cu un personaj special, care îi va ajuta pe copii să facă înghețată, să coloreze și să participe la cele mai distractive activități de ziua lor.

Jocuri dinamice, jocuri de grup, ateliere de creație, activități sportive, spectacole, flash-mob sunt doar o parte din surprizele pe care organizatorul Caravana Veseliei, împreună cu partenerii lui le-au pregătit celor ce vor alege sa petreacă una sau mai multe zile, în perioada 01-04 iunie, pe malul Someșului.

Muzica veselă și concursurile cu premii vor completa activitățile pregătite și îi vor încânta pe cei mici și pe cei mari.

Intrarea la eveniment este liberă.

Caravana Veseliei – organizatorul acestui eveniment – alături de partenerii de joacă, a conturat un loc perfect pentru câteva zile pline de surprize petrecute în familie. Distracția copiilor și liniștea părinților sunt de altfel preocupările Caravanei pe tot parcursul anului.

De peste 6 ani, clubul Caravana Veseliei a amenajat locul potrivit și a pregătit personal dedicat pentru: petreceri pentru copii, programe after school, club de vacanță, ateliere și cursuri specializate.

 Lasă un răspuns

Site creat de