Uncategorized

Cluj-Napoca va găzdui prima ediție a competiției World of Dance Romania Qualifier

World of Dance Romania Qualifier

Cei mai buni dansatori se vor întrece anul acesta în iunie la Cluj-Napoca la World Of Dance Romania Qualifier. Evenimentul se va desfășura pe 4 iunie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și va aduce pe scenă dansatori consacrați, alături de tinere talente care se vor lupta pentru un loc în marea finală World Of Dance ce se va desfășura la Los Angeles.

Cunoscută la nivel mondial drept cea mai titrată competiție de dans urban, World Of Dance a reușit deja să atragă peste 100.000 de dansatori talentați din peste 14 țări ale lumii într-o comunitate unită de dorință și pasiune. Cu peste 65 de ediții la activ, desfășurate în toate colțurile lumii, acest eveniment va da acum șansa dansatorilor din Europa de Est să își etaleze talentul într-o luptă ritmată în pași de dans, cu ocazia World Of Dance Romania Qualifier.

La ce categorii se pot înscrie dansatorii?

Toți cei interesați de această competiție se pot înscrie pe website-ul oficial World Of Dance. Până pe 30 Martie dansatorii vor beneficia de un preț avatajos, de tip early-bird, după care taxa de înscriere se va majora. Dansatorii pot opta pentru următoarele categorii: Choreography (Youth sau Upper Division), Exhibition Team (Showcase) sau All Styles Battle. Pentru a se înscrie, participanții trebuie să trimită și un video în care să își demonstreze talentul, urmând ca organizatorii să revină cu un răspuns ferm în maxim 7 zile și detaliile despre pașii următori. Detaliile și informațiile necesare înscrierii se regăsesc la acest link: http://www.worldofdance.com/tour/romania2016/

Toți cei acceptați vor avea șansa de a performa pe 4 iunie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în fața unui juriu profesionist și renumit în întreaga lume. De asemenea, pentru fiecare categorie, ocupanții primelor 3 locuri vor fi recompensați cu premii în bani și trofee, fruntașii fiind totodată eligibili și pentru finala WOD, desfășurată în Las Vegas.

Spectatorii nu vor fi neglijați, ei având posibilitatea de a fi martori la un adevărat show de dans în compania celor mai buni dansatori din Europa de Est și nu numai.

Așadar, toți cei care își doresc să participe la World Of Dance Romania Qualifier sunt invitați să urmărească atent regulamentul disponibil pe: http://www.worldofdance.com/tour/romania2016/ de unde pot afla toate detaliile și informațiile necesare.

World Of Dance Romania Qualifier este un eveniment organizat de către Școala de dans Transylvania Dance Academy din Cluj-Napoca.

Boiler Plate

Transylvania Dance Academy este cea mai mare școală de street dance din România și organizează frecvent evenimente care au ca public țintă tinerii pasionați de dans, unde aceștia să își poată arăta talentul și să întâlnească coregrafi renumiți de la care să învețe cum să devină cei mai buni dansatori.

Atelierele de dans organizate de Transylvania Dance Academy, au drept instructori dansatori internaționali, iar de-a lungul anilor, la evenimentele T-Dance au participat dansatori din peste 10 țări. Cel mai mare eveniment organizat de Transylvania Dance Academy până acum este Dracula Dance Convention 2014 și 2015, care este prima conventie internatională de dans din Europa de Est.Lasă un răspuns

Site creat de