Important, Timp liber

Cluj Never Sleeps 2024 va avea loc în perioada 3-7 iunie

midnight snack 2

Cluj Never Sleeps 2024 – Federația Tinerilor din Cluj anunță cu entuziasm debutul celei de-a zecea ediții a evenimentului

În perioada 3-7 iunie, zone precum, Plaja urbană din cartierul Grigorescu, Parcul de Iulius Mall, strada Mihail Kogălniceanu și strada Emmanuel de Martonne, vor deveni epicentrul activităților culturale, aducând comunitatea clujeana împreună pentru experiențele inedite

Sub tematica captivantă a acestui an, “Zenit”, evenimentul promite să aducă un val de creativitate și inovație în inimile locuitorilor orașului.

Prin activități diverse “Cluj Never Sleeps” va transforma orașul într-un laborator de idei și expresie artistică.

Participanții vor avea oportunitatea de a se implica în workshop-uri interactive, proiecte colaborative și de a cunoaște oameni pasionați de artă.

De asemenea, vor putea să-și extindă rețeaua de contacte și să se inspire de la alți creatori și inovatori din Cluj-Napoca.

Evenimentul va oferi o varietate de activități captivante și inedite, inclusiv celebrele Silent Party și Midnight Snack, care promit să ofere momente unice.

Cu fiecare ediție, ”Cluj Never Sleeps” reușește să aducă mai aproape comunitatea clujeană, sprijinind artiștii locali talentați, oferindu-le oportunitatea de a se afirma într-un mod cât mai unic, liber și creativ. 

În perioada 3 – 7 Iunie te așteptăm să atingem apogeul creativității la Cluj Never Sleeps 2024.

Cluj Never Sleeps 2024

Proiect implementat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj și BCR, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne urmăriți pe:
Lasă un răspuns

Site creat de