Important, Timp liber

CLUJ. Ninsoarea neașteptată aduce reduceri la prețul biletelor de la TEDxEroilor Challenging Tomorrow

Ninsoarea neașteptată aduce reduceri la prețul biletelor la TEDxEroilor Challenging Tomorrow.

Discount-ul poate fi folosit, utilizând codul Discount30 în momentul achiziționării biletului de pe site-ului www.tedxeroilor.com. Campania va dura până duminică, 23 aprilie, 2017.

TEDxEroilor Challenging Tomorrow va fi cea mai lungă conferință de tip TEDx din România și va avea loc între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților.

Conferința va consta în 2 zile pline de discursuri ale unor speakeri naționali și internațional precum: Dacian Cioloș, Dragoș Nicolae-Pîslaru, Dragoș Bucurenci, Corina Murafa, Andre Krouwel, Khaled Al Mezayen sau Lisa Vernon. În plus, în cea de-a treia zi a evenimentului, TEDxEroilor organizează TEDxAdventures – o zi dinamică dedicată unor activități și ateliere diverse.

Organizatorii vă invită să participați la cea mai lungă conferință de tip TEDx din România, între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților. Conferința va consta în 2 zile pline de discursuri ale unor speakeri naționali și internaționali, networking (socializare) și schimb de idei deosebite. În plus, în cea de-a treia zi a evenimentului, TEDxEroilor organizează TEDxAdventures – o zi dinamică dedicată unor activități și ateliere diverse.

Biletele pentru TEDxEroilor Challenging Tomorrow se pot achiziționa accesând pagina www.tedxeroilor.com/tickets sau accesând link-ul goo.gl/nE4qTf .

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.


TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.Lasă un răspuns

Site creat de