Timp liber, Important

CLUJ. Ninsoarea neașteptată aduce reduceri la prețul biletelor de la TEDxEroilor Challenging Tomorrow

TEDX EROILOR cluj

Ninsoarea neașteptată aduce reduceri la prețul biletelor la TEDxEroilor Challenging Tomorrow.

Discount-ul poate fi folosit, utilizând codul Discount30 în momentul achiziționării biletului de pe site-ului www.tedxeroilor.com. Campania va dura până duminică, 23 aprilie, 2017.

TEDxEroilor Challenging Tomorrow va fi cea mai lungă conferință de tip TEDx din România și va avea loc între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților.

Conferința va consta în 2 zile pline de discursuri ale unor speakeri naționali și internațional precum: Dacian Cioloș, Dragoș Nicolae-Pîslaru, Dragoș Bucurenci, Corina Murafa, Andre Krouwel, Khaled Al Mezayen sau Lisa Vernon. În plus, în cea de-a treia zi a evenimentului, TEDxEroilor organizează TEDxAdventures – o zi dinamică dedicată unor activități și ateliere diverse.

Organizatorii vă invită să participați la cea mai lungă conferință de tip TEDx din România, între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților. Conferința va consta în 2 zile pline de discursuri ale unor speakeri naționali și internaționali, networking (socializare) și schimb de idei deosebite. În plus, în cea de-a treia zi a evenimentului, TEDxEroilor organizează TEDxAdventures – o zi dinamică dedicată unor activități și ateliere diverse.

Biletele pentru TEDxEroilor Challenging Tomorrow se pot achiziționa accesând pagina www.tedxeroilor.com/tickets sau accesând link-ul goo.gl/nE4qTf .

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.


TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.Lasă un răspuns

Site creat de