Timp liber

Cluj. Programul zilei de vineri la festivalul LollyBoom

lollyboom 1

În perioada 1-4 iunie în Parcul Central are loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Prima zi de festival a debutat cu cel mai mare număr de participanți de până acum pe parcursul unei zile.

Atelierele creative au fost la mare căutare, iar spectacolele la scenă s-au bucurat de un număr mare de spectatori. Atât copiii, cât și adulții au participat la un număr impresionant de ateliere creative și au urmărit teatru de păpuși, spectacole de magie și s-au energizat cu puțin aerobic. Totodată comunitatea clujeană a participat la activități precum Treasure Hunt, tir cu arcul, bubble football și și-au colorat ziua cu baloane și jonglerii.

Programul zilei de vineri revine cu alte surprize

În zona scenei în intervalul 10:00-19:00 va fi înviorarea de dimineață prin exerciții de Kangoo Jumps, spectacol de magie, teatru de păpuși, spectacol de dans, muzică clasică.

Cei mici vor experimenta la atelierele creative de crafting, de confecționat pălării de dinozaur, rochițe cu premii pentru fetițe, ateliere de pictură, de dulcegării, pizza, jocuri de scrabble, catan, șah, monopoly și se vor relaxa la sesiunile celor de la Relax Kids România printr-o tehică în 7 pași care va ajuta copilul să devină mai încrezător, să-și dezvolte imaginația și creativitatea. Cu acestea și multe alte surprize vă așteaptă această ediție din 2017.

Accesul în cadrul festivalului este gratuit, iar participarea la ateliere se face online  pe bază de înscriere pe site-ul www.lollyboom.ro la secțiunea înscrieri. Sunteți cu toții așteptați în Parcul Central pentru zile garantate de energie pozitivă și multă distracție alături de cei dragi.Lasă un răspuns

Site creat de