Uncategorized

CLUJ: S-au pus în vânzare biletele pentru FED Cup

Meciul Simonei Halep, din finala Roland Garros, va fi transmis în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

Biletele pentru partida România-Cehia, din Turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, sunt disponibile, începând de astăzi, în rețeaua Eventim. Preţurile biletelor variază de la 50 de lei/zi (pentru preșcolari, elevi, studenți și pensionari) la 90 de lei/zi. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în ziua respectivă.

Bilete pot fi cumparate de AICI.

Intrarea în arenă a copiilor, elevilor, studenților și pensionarilor se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie 2016, în Sala Polivelentă din Cluj-Napoca. Competitia se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

Astfel, Simona Halep (numărul 2 WTA), Petra Kvitova (numărul 6 WTA), Lucia Safarova (numărul 9 WTA) şi Karolina Pliskova (numărul 11 WTA) vor fi cele mai importante jucătoare care vor veni la Cluj-Napoca în februarie 2016. Irina Camelia Begu (locul 31 WTA), Monica Niculescu (locul 39 WTA) şi Cristina Mitu (locul 94 WTA) s-ar putea să fie celelalte jucătoare românce care vor juca la Cluj-Napoca.

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimilor ediții, Cehia.Lasă un răspuns

Site creat de