Din Oras

Clujeancă nemulţumită că pensionarii cu pensie de 1500 de lei călătoresc gratuit cu autobuzul

autobuze cluj

O clujeancă a trimis o sesizare primarului Emil Boc prin care se arată nemulţumită de faptul că pensionarii din Cluj au gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale CTP Cluj, chiar dacă au venituri de peste 1300 de lei. În acelaşi timp, arată clujeancă, clasa muncitoare care are venituri de până în 1500 de lei nu beneficiază de aceste gratuităţi.

Aş vrea să înţeleg de ce beneficiază doar pensionarii de transport gratuit în Cluj Napoca în baza venitului lunar intre 1300-1500 de lei? Iar restul muncitorilor care au venituri în aceleaşi limite nu pot avea aceleaşi beneficii” a scris L.R. din Cluj-Napoca pe site-ul domnuleprimar.ro.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, clujenii cu vârsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sub 1.300 lei beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe toate liniile de transport atât în municipiu cât şi pe raza comunelor Floreşti şi Apahida.

Persoanele cu vârste de peste 70 de ani şi cetăţenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca indiferent de cuantumul venitului au gratuitate, de asemenea, pe toate liniile de transport atât în municipiu cât şi pe raza comunelor Floreşti şi Apahida.

Pensionarii cu veniturile lunare cuprinse între 1.301 şi 1.500 lei, beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe o singură linie pe raza municipiului.Lasă un răspuns

Site creat de