Uncategorized

Clujeanul Florin Nan, singurul din Transilvania premiat pentru păstrarea patrimoniului feroviar

1nan florin

Clujeanul Florin Nan a fost premiat cu diploma de excelentă, în domeniul feroviar, pentru păstrarea patrimoniului. Barbatul este singurul din Transilvania care a obţinut acest premiu prestigios pentru munca sa depusă, în conservarea celor mai vechi locomotive din România.

Diploma de excelentă vine în urma multor ani de muncă depusi la crearea Muzeului Locomotivelor din Dej, singurul de acest gen din Transilvania şi care numără, la ora actuală, 22 de exponate, toate recondiţionate şi funcţionale. Muzeul a fost deschis în anul 1992, la iniţiativa unor angajaţi de la Depoul de Locomotive CFR Marfă din Dej, printre care se numără şi Florin Nan.

Pentru ideea şi munca sa de aproape 23 de ani, Florin Nan a fost invitat, la Bucureşti, la ediţia a IX-a a Galelor Feroviare. unde a fost premiat pentru păstrarea patrimoniului feroviar.

Galele Feroviare reprezintă unicul eveniment ce încurajează, promovează şi premiază performanţa în domeniul feroviar. Pe fondul reorganizării sectorului feroviar local începând cu 1998, piaţa feroviară a înregistrat constant o creştere a numărului de jucători şi o diversificare a paletei de activităţi.

În acest mediu competitiv de business, Premiile Club Feroviar vin ca o recunostere a celor mai importante realizări ale organizaţiilor feroviare şi a profesioniştilor din domeniu. Sunt aduse în prim-plan proiecte de succes precum afacerea anului, iniţiativa în afaceri, activitatea industrială, activităţi pentru dezvoltarea transportului local pe şină şi tradiţia în transportul pe şină.Lasă un răspuns

Site creat de