Din Oras

Clujenii de pe strada Bucuresti, deranjati constant de clopotele bisericii

Clujenii de pe strada Bucureste se plang pentru ca sunt deranjati, in mod constaNt, de clopotele bisericii situate vis-a-vis de blocul „Spray”. Un locuitor din zona i s-a adresat primarulul municipiului Cluj-Napoca spunand ca in fiecare dimineata si seara zogmotul produs de clopote este asurzitor. Ba mai mult, galagia dureaza de fiecare data cate doua minute.

Clujeanul spune ca sunetul clopotelor era folosit in urma cu mult timp cand oamenii nu aveau ceas si astfel erau anuntati cu privire la ora exacta si, mai ales, la momentul cand trebuiau sa se indrepte spre biserica.

Clopotareala enervanta biserica pe strada Bucuresti. Domnule primar va rog faceti ceva cu clopotareala de la biserica de pe strada Bucuresti vis-a-vis de blocul Spray. In fiecare dimineata la 8 si 8:30 si seara la ora 18:00 bat clopotele cu un zgomot asurzitor pret de 2 minute. Ca sa nu mai zic de duminica cand se aude la boxe foarte tare lalaiala aceea enervanta…este dezastru si produs mare poluare fonica. Rog faceti ceva in acest sens. Clopotele se foloseau in vechime cand oamenii nu aveau ceas pe mana ca si acuma ca sa stie sa-i cheme pe oameni la biserica dar acuma in epoca noastra nu cred ca mai e cazul, plus ca nu toti trebuie sa participam la acea mascarada si sa imbogatesc niste lenesi care stiu sa lalaie si sa ia banii de pe spatele naivilor. Nu sunt obligat sa le suport clopotareala ca si cetatean european” relateaza un clujean deranjat de clopotele bisericii.Lasă un răspuns

Site creat de