Social & Cultura

Clujenii se înghesuie să doneze sânge (FOTO)

IMG 3185

Clujenii au răspuns din nou în număr mare apelului lansat de UBB în cadrul campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, organizate de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Peste 60 de donatori s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineții la Centrul Mobil de Donare de sânge amplasat miercuri, 22 noiembrie 2017, în Parcul Sportiv Universitar “Iuliu Hațieganu”, printre ei aflându-se și antrenorul și o parte dintre jucătorii echipei de fotbal Universitatea Cluj.

„Ne bucurăm să vedem că apelul lansat de Universitatea Babeș-Bolyai a avut un efect atât de puternic. Ne-am propus în acest an să organizăm mai mult decât o campanie de donare de sânge. Ne-am dorit să informăm clujenii cu privire la importanța donării constante de sânge, iar răspunsul pe care l-am primit până acum ne îndreptățește să credem că am și reușit”, afirmă purtătorul de cuvânt al UBB, Laura Irimieș.

Cea de-a patra ediție a campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!” a mobilizat peste 130 de studenți voluntari ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, iar primele trei zile de donare au adus la Centrul Regional de Transfuzii Cluj și la Centrul mobil de donare aproape 400 de persoane doritoare să doneze sânge.

Programul campaniei de donare de sânge „Donăm împreună! UBB dă startul” inițiate de UBB continuă până în data de 24 noiembrie 2017.Lasă un răspuns

Site creat de