Social & Cultura, Important

Clujenii stau la coadă pentru a dona sânge (FOTO)

Clujenii stau la coadă pentru a dona sânge

Clujenii au stat la coadă, în această dimineaţă, pentru a dona sânge.

Universitatea Babeș-Bolyai a lansat ieri un apel la solidaritate adresat tuturor membrilor comunității care pot dona sânge.

Deplasarea la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, pentru donare de sânge, este considerată o urgență și trebuie să fie menționată ca atare în declarația pe proprie răspundere, în care trebuie să fie precizat și traseul deplasării, respectiv adresa de domiciliu a donatorului și adresa Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18, Cluj-Napoca).

Apelul lansat de UBB vine în contextul nevoii acute de sânge pe care spitalele o resimt în această perioadă, în condițiile în care situația generată de pericolul răspândirii infectării cu noul Coronavirus a redus dramatic numărul persoanelor care se prezintă zilnic la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.

Vă mulțumim că ați răspuns pozitiv apelului nostru pentru donarea de sânge!

Noi ne dorim să dăm dovadă de solidaritate și de responsabilitate în această perioadă dificilă și să fim mereu unii alături de ceilalți!

Programul Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.18) este între 7.30 -13.30 de luni până vineri„, au transmis reprezentanţii UBB Cluj.

foto: Alexandru Brad

donare sange cluj coronavirus 2020

UBB Cluj lansează un apel pentru donarea de sângeLasă un răspuns

Site creat de