Uncategorized

Clujenii sunt asteptati in Piata Unirii sa aprinda o lumanare pentru tinerii care si-au pierdut viata in Capitala

negru bun

Corupția omoară oameni – Cluj – Comemorarea persoanelor decedate in tragedia de aseara” este titlul evenimentului de pe Facebook la care clujenii sunt asteptati in Piata Unirii sa aprinda o lumanare pentru tinerii care si-au pierdut viata, noaptea trecuta, in capitala.

Persoanele din Cluj sunt invitate, maine, in Piata Unirii la ora 14:00 sa aprinda o lumanare in numele celor 27 de persoane care au murit, precum si celor peste 100 de persoane ranite in urma tragediei de aseara.

„Fiecare om vine si aprinde o lumanare,pune o floare, nu vorbim deloc, lasam linistea si bannerele sa vorbeasca.

Putem merge în centrele de transfuzii din toată țara să donăm pentru cei răniţi.
Informații pentru donatori: 031 425 1230 / http://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html” spun initiatorii actiunii.

Evenimentul de la Cluj poate fi gasit pe Facebook. La fel si cel din Bucuresti – https://www.facebook.com/events/1502398683387742/

Tragedia petrecută aseară într-un club din Bucureşti – 27 de oameni au murit şi peste 150 au fost răniţi într-un incendiu devastator izbucnit aseară în Clubul Colectiv, din fosta fabrica Pionierul, în sectorul 4. Au fost declarate trei zile de doliu naţional.

Tragedia s-a petrecut în timpul unui concert la care au fost prezenţi peste 400 de oameni, spun martorii. În total, 162 de persoane au ajuns la 11 spitale din Bucureşti şi unul din Ilfov. 146 de oameni sunt acum internaţi. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a declarat că acest club nu avea autorizaţie de funcţionare la ISU.

Clubul Colectiv nu putea funcționa fără o listă de acte și fără verificări periodice. La ce-ar trebui să ne uităm.Lasă un răspuns

Site creat de