Uncategorized

Clujenii sunt aşteptaţi vineri în Piaţa Unirii pentru a cumpăra un brăduţ de maşină de la Robi

robi lukaci cluj

Robert Lukacs (Robi din centru) în ajutorul căruia au sărit mii de clujeni a fost invitat, ieri, la emisiunea „La Măruţă” de pe ProTV. Aici, iniţiatorul campaniei, Ioan Pugna, a vorbit despre felul în care clujenii s-au mobilizat pentru a contribui la visul lui Robi. În doar câteva zile s-au strâns din donaţii peste 20.000 de euro pentru căruciorul de care Robi ar avea nevoie pentru ca munca să îi fie uşurată. „Troşcoleta” pe care o foloseşte acum este veche şi greoaie, motiv pentru care deplasarea este aproape imposibilă.

Acum, datorită celor care au donat, un alt vis al lui Robi ar putea fi îndeplinit: acela de avea propria casă. În acest moment, Robert Lukacs locuieşte în chirie, iar toţi banii pe care îi câştigă se duc pe utilităţi.

Clujenii sunt aşteptaţi vineri în Piaţa Unirii pentru a cumpăra un brăduţ de maşină de la Robi

In cadrul emisiunii ProTV, clujenii au fost invitaţi mâine în Piaţa Unirii (în faţă la Melody) de la ora 12 pentru a cumpăra câte un brăduţ de maşină de la Robi. În acest fel, cel mai mare vis al lui Robi, cel de a avea propria casa, poate fi indeplinit.

Deşi s-a născut cu handicap (paralizie cerebrală), Robi nu a cerşit vreodată, ci a preferat să muncească cinstit. Acesta este şi motivul pentru care clujenii şi nu numai au sărit în ajutorul acestuia. Ioan Pugna, iniţiatorul campaniei de ajutorare a lui Robi, a fost uimit de solidaritatea arătată de clujeni şi este convins că în scurt timp Robert se va putea bucura atât de ghereta mult dorită, cât şi de propria sa casa.

Donaţii puteţi face în conturile:

Titular cont Lukacs Robert
SWIFT CODE: BTRLRO22

Cont EURO

RO79BTRLEURCRT00M5623902

Cont RON

RO94BTRLRONCRT00M5623902

Citeste si: Robi, vânzătorul ambulant din Cluj-Napoca, are nevoie de ajutorul dumneavoastră

Robert Lukacs le mulţumeşte clujenilor care i-au sărit în ajutor1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de