Timp liber

ClujShorts 2017 – Selecţia Oficială

ClujShorts 2017

A V-a ediție a ClujShorts- Festival Internaţional de Scurtmetraje, vă invită la o călătorie captivantă în jurul lumii în perioada 3-9 Aprilie la Cinema Victoria, Cluj-Napoca.

Selecția oficială din acest an include unele dintre cele mai bune scurtmetraje internaționale, abordând atât teme actuale cât şi pe cele clasice. Prin abordarea unor teme că politica, dragostea, războiul, problema refugiaților, sexualitate și prietenie, filmele provoacă a fi privite cu inima și mintea deschisă.

Călătoria a început încă din timpul perioadei de preselectare, cele 800 de filme înscrise expunând o hartă culturală foarte diversă. Selecția oficială își propune să surprindă această diversitate în cele 158 de scurtmetraje, cu stiluri variind de la dramă, comedie, animație, spre groaza, experimental, fantezie şi science-fiction.

Dorim să le mulțumim tuturor regizorilor, producătorilor, distribuitorilor și tuturor celorlalți care au înscris filmele lor pentru această ediție. Felicitări pentru filmele selectate. Vă mulțumim încă o dată, nu numai pentru că ați ales ClujShorts dar, de asemenea, pentru ca împreuna am construit o ediție cu adevărat frumoasă” au transmis organizatorii evenimentului.

Vezi selecţia oficială aici.Lasă un răspuns

Site creat de