Timp liber

Cluju`.RO – Câştigătorii celor două abonamente la Music Outdoor Experience (MOX)

Music Outdoor Experience

Site-ul www.cluju.ro a ales câştigătorii celor două abonamente la Music Outdoor Experience (MOX), primul festival de muzică electronică cu obiectiv turistic din România. Festivalul va avea loc în această săptămână, între 23 – 26 iulie, în Muntele Băişorii la Buscat Ski & Summer Resort (55 km de Cluj-Napoca).

În urma extragerii la sorţi câştigătoarele celor două abonamente MOX sunt Muncaci Diana şi Chioreanu Oana. În cursul zilei de mâine veţi fi contactate pentru a afla modalitatea prin care intraţi în posesia abonamentelor. Distracţie faină!

castigatori mox

În cadrul festivalului vor mixa Argatu’, Silent Strike, Blanilla, Şauce, Missile, Dex, Just D’light, Dodo, SYL, Ethylen, Cris, IV-IN, Panda, Ugly Astronaut, Saboar, Brody b2b Dr. Panda, Greenblack, Beat Junkz, Greenie, N.Ser, Alex One, S-T-PHAN, Aeminium, Preax (Fr.) b2b Ciakar, Shorty şi alţii.

La ediţia din acest an organizatorii au pregătit 4 swing-uri.. Pentru cei care caută senzații tari le este recomandat să își aducă bicicletele pentru că de anul acesta organizatorii au început colaborarea cu ”Buscat Air DH”, concurs de downhill, care se află la ediția a 3-a. Traseul va fi deschis și pentru amatori/începători atunci când nu vor avea loc competiții. Vor fi prezenţi şi cei de la Bubble Fun care pregătesc şi ei surprize pentru voi. Vor exista o bibliotecă în aer liber, ateliere de creație, un tobogan de apă lung de 30 de metri pe deal și multe altele. Participanții vor putea lua parte la o multitudine de activități pe timp de zi și desigur, noaptea vor petrece.

Afla totul despre MOX intr-un interviu acordat de Marius Bugeac, PR MOX, pentru Cluju`.RO (www.cluju.ro).Lasă un răspuns

Site creat de