Social & Cultura, Studentie

Clujul are doua reprezentante la MISS TRANSILVANIA 2015 (FOTO)

miss transilvania

Preselectiile pentru Miss Transilvania s-au incheiat, iar in acest an Clujul va avea doua reprezentante la concursul de frumusete din Ardeal. Este vorba Bobar Iulia si Brad Monica.

Iulia (23 de ani) a terminat Liceul de Coregrafie, sectia balet, dupa care a absolvit facultatea la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca (USAMV), sectia peisagistica. Tanara a urmat si cursurile unei scoli de stewardese, iar acum este presedintele organizatiei de tineret ALDE din Cluj-Napoca.

Monica, in varsta de numai 16 ani, este eleva la Colegiul Tehnic Ana Aslan din Cluj-Napoca.

Cel mai prestigios concurs de frumusete din Transilvania va avea loc la Bistrita, pe data de 23 august! In fata unui public extrem de numeros, prezent la Zilele Orasului Bistrita, cele 20 de concurente vor defila pe muzica live a lui Bogdan Vladau si a trupei sale. Nonis G va intretine atmosfera, iar Vlad Morar, castigatorul Mister Transilvania 2015, va sustine un mini-concert.

Ramona Felba, designer ale carei rochii au fost purtate la Oscar, se va ocupa de tinutele concurentelor.

Titlul Miss Transilvania este o carte de vizita puternica si reprezinta garantia indiscutabila a frumusetii celor care il detin” au declarat organizatorii.Lasă un răspuns

Site creat de