Uncategorized

Clujul are suflet! Din donatiile clujenilor, Robi si-a cumparat astazi un apartament

Clujul are suflet! Din donatiile clujenilor, Robi si-a cumparat astazi un apartament

Robi din centru, asa cum il stiu toti clujenii, si-a vazut, astazi, marele vis implinit. Acesta, alaturi de Ioan Pugna, cel care s-a ocupat de organizarea campaniei „Visul lui Robi”, si-a cumparat astazi un apartament cu doua camere in Cluj-Napoca. In acest moment, cei doi se afla la notar pentru a se ocupa de actele necesare. Vom reveni cu detalii

In total, de cand Ioan Pugna a demarat campania s-au strans aproape 30.000 de euro, bani care l-au ajutat pe Robi sa se mute in propria casa.

Va reamintim ca la sfarsitul saptamanii trecute, sute de clujeni au cumparat braduti si accesorii auto de la Robi, tocmai pentru a-l ajuta pe acesta sa isi indeplineasca visul.

De asemenea, in maxim 3 saptamani noua „troscoleta” a lui Robi va fi construita. Astfel, munca acestuia va fi considerabil usurata, deoarece vechea ghereta il solicita enorm din punct de vedere fizic din cauza ca este foarte grea.

Deşi s-a născut cu handicap (paralizie cerebrală), Robi nu a cerşit vreodată, ci a preferat să muncească cinstit. Acesta este şi motivul pentru care clujenii şi nu numai au sărit în ajutorul acestuia. Ioan Pugna, iniţiatorul campaniei de ajutorare a lui Robi, a fost uimit de solidaritatea arătată de clujeni şi este convins că în scurt timp Robert se va putea bucura atât de ghereta mult dorită, cât şi de propria sa casa. Se pare ca la doua saptamani de la demararea campaniei, visul unui om admirat de mii de oameni a putut fi implinit.

Citeste si: Robi, vânzătorul ambulant din Cluj-Napoca, are nevoie de ajutorul dumneavoastră

Sute de clujeni au cumpărat brăduţi şi accesorii auto de la Robi (FOTO)

Robert Lukacs le mulţumeşte clujenilor care i-au sărit în ajutor23 Comments

  1. Sa-i vedem pe maghiari cand se mobilizeaza sa isi ajute semenii cum am facuto noi. Pan’ la urma urmei Robi e maghiar iar asta nu a contat pt. romani, asta facand referire la maghiarii si secuii din Romania ( tinutu secuiesc )care sunt niste lepre indoctrinati de politicieni.

    1. Nu v-ati gandit ca printre acei Clujeni care s-au inghesuit sa il ajute pe Robi erau mai multi Maghiari??? Si DA Robi e maghiar si un exemplu isi castiga banii prin munca cinstita nu prin cersit furat sau din mila oamenilor cum fac unii romani de rusine tara noastra nu incapi pe troleu autobuze in magazine de ei !!!Bravo Robi lasa-i da-i pace la invidiosi!!!

  2. Am cumparat de la Roby..sunt Nenea Mircea..langa mine au fost sj 2 maghiari..nu conteaza…lasa.ti nemultumirile deoparte..are casa datorita oamenilor..nu datorita romanilor..maghiarilor..o zi buna

  3. Nu contează că ești român sau maghiar sau țigan este important că acel om a muncit și nu a cerșit trăim în România și nu ar trebui să conteze ce naționalitate ești nu trebuie ascultate prostiile altora care formează ura între noi trbuie să ne ajutăm unul pe altul că aici neam născut si aici murim.

  4. Bravo Robi. Nu conteaza etnia. Este harnic si plin de curaj. Sunt multi cu handicap care doar cersesc dar nu au curaj. Ei trebuie incurajati.

  5. Cred ca cand e vorba de ajutor e nesimtire sa faci comentarii gen au ajutat romanii un ungur sau invers, dar pot sa va dau un exemplu in care un copil roman care a suferit arsuri grave in Mures a fost ajutat de foarte multi unguri ,sau facut donatii in diferite feluri inclusiv la nunti unguresti sau strans bani pt el.

  6. Sunt maghiar si ma bucur ca am putut sa ajut un Om. Pana acuma nu am stiut ca este maghiar ma bucur pentru el ca a realizat ceva in viata cu munca cinstita si cu ajutorul nostru al tuturor nu conteaza de nationalitate este un lucru bun ca am putut sa-l ajutam nu conteaza suma cu care l-am ajutat fiecare, conteaza gestul.

Lasă un răspuns

Site creat de