Uncategorized

Clujul are un reprezentat la Marea Finală Arena Bucătarilor Selgros

concurs chef

Între 8 și 10 septembrie se va desfășura la București Marea Finală Arena Bucătarilor 2015, ajunsă la a șaptea ediție. Timp de 3 zile, Selgros Băneasa va găzdui un adevărat festival al gastronomiei deschis publicului larg, profesioniștilor și amatorilor de bunătățuri. Spectatorii vor avea ocazia să vadă în acțiune atât chefi de talie mondială, membri ai juriului Arena Bucătarilor, cât și pe cei 16 finaliști care vor concura pentru un loc în competiția Les Chefs en Or 2016 de la Paris.

Municipiul Cluj-Napoca este reprezentat de Adrian Rusu de la Hotel Black Tulip.

Juriul Arena Bucătarilor 2015 este compus din chefi cu experiență vastă în bucătăriile lumii. Vor veni personalități din domeniul culinar precum Chef Pascal Griere și Marc Galais din Franța, Chef Claudio Costea din Anglia, dar și personalități autohtone de renume: chefii Cezar Munteanu și Henrik Sebok.
Misiunea juriului va fi evaluarea celor 16 finalişti din Arenă în funcţie de creativitatea preparatelor, prezentarea în farfurie, respectarea practicilor de lucru, dar şi după gust şi aspect.
Spre deliciul tuturor, chefii din juriu vor încânta publicul cu demonstrații culinare și rețete pline de savoare.

2015 a însemnat un moment de trecere la un alt nivel al contribuției companiei Selgros la dezvoltarea gastronomiei din România. Ne-am bucurat de semifinale cu chefi talentați care au pus în farfurii atât rețete originale, cât și emoții și creativitate. Acum suntem în fața marii finale și ne dorim să îl alegem pe cel mai bun dintre cei buni care să reprezinte Selgros, dar și gastronomia din România la un concurs culinar internațional care se va desfășura la Paris în 2016: Les Chefs en Or.” a declarat Daniela Sima, Marketing Director Selgros România.

Program Arena Bucătarilor Selgros 2015:
8 septembrie
ora 10:00 – Show culinar cu Chef Henrik Sebok (RO), Chef Claudio Costea (EN) & Chef Cezar Munteanu (RO)
ora 12:00 – Prezentare ingrediente din gama gastro
ora 17:30 – Prezentare juriu

9 septembrie
ora 10:00 – Marea finală prima parte
ora 15:00 – Show culinar cu Chef Pascal Griere (FR) & Chef Marc Galais (FR).

10 septembrie
ora 10:00 – Marea finală partea a 2-a

 

foto arhivaLasă un răspuns

Site creat de