Din Oras, Important

Clujul colindă pentru Justiţie! Protest şi în această seară în Cluj-Napoca (VIDEO)

protest cluj 23 decembrie

Aproximativ 2000 de persoane au protestat, în această seară, în Cluj-Napoca faţă de legile Justiţiei adoptate de comisia condusă de Florin Iordache. Oamenii au scandat „Hoţii”, „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, „Nu vrem să fim o naţie de sclavi”, „Ruşine să vă fie” , „PSD, ciuma roşie”, „Jos Guvernul mafiot!”, „Jos Guvernul bolşevic!”, „Aţi votat liber la furat!”.

Masacrarea Justiției de către PSD-ALDE, criticată de magistrați, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept și la adresa luptei anticorupție.

Este un asalt chiar la adresa democrației din România. Felul în care PSD și ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziției și a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care dorește pentru România o viață în libertate și democrație. La care se adauga şi modificările Codului de Procedură Penală și situația generală gravă din toate celelalte domenii (sănătate, educație, economie, infrastructură, cultură, ecologie).

Hai să le transmitem zi de zi PSD și ALDE că nu vom accepta să își bată joc de toată lupta acestei țări pentru a funcționa ca o țară demnă, liberă și funcțională ca stat de drept” au transmis organizatorii protestului.


foto: Daniel Mihis


Lasă un răspuns

Site creat de