Timp liber, Important

Clujul se pregătește pentru festivalul Electric Castle! Cum va fi vremea

Clujul se pregătește pentru festivalul Electric Castle! Cum va fi vremea

Clujul se pregătește pentru o nouă ediție a unuia dintre cele mai frumoase festivaluri din Europa.

Electric Castle este organizat în Bonțida, pe domeniul castelului Banffy, un edificiu din secolul al XV-lea care a primit supranumele de Versailles-ul Transilvaniei.

Pe cele 10 scene ale festivalului vor urca peste 250 de artiști, iar printre cele mai cunoscute nume se numără Florence and The Machine, Limp Bizkit, Thirty Seconds to Mars sau Bring Me The Horizon.

Electric Castle este organizat în incinta unui castel ridicat de familia nobiliară Banffy în comuna Bonțida.

Organizatorii au amenajat o suprafață de 300.000 de metri pătrați. În aceasta intră 17.000 de locuri de camping, 10 scene și numeroase zone dedicate unor evenimente culturale.

Pe lângă artiștii care vor urca pe scenă, vor fi și opt artiști internaționali care au pregătit demonstrații de New Media, spune directorul de comunicare al Electric Castle, Andi Vanca.

Primii fani ai festivalului au sosit deja în Bonțida, deși, oficial, festivalul își va deschide porțile abia la ora 14.00.

În total, organizatorii se așteaptă la 250.000 de spectatori.

Cei mai mulți vor merge în Bonțida cu autobuzele festivalului.

Autobuzele vor circula non-stop de la Sala Sporturilor „Horia Demian” şi de la Iulius Mall către Bonţida şi retur. Preţul unui bilet este de 12 lei.

Mai mult, organizatorii au pregătit autobuze şi pentru cei care vor veni din Dej şi Gherla. Autobuzele vor pleca din două în două ore din Dej, de pe strada Mărăşeşti nr. 1 – 3, vor opri în autogara din Gherla, după care îşi vor continua drumul până la festival. Preţul unui bilet este de 12 lei.

În această perioadă, și trenurile CFR vor opri în halta Bonțida.

Pentru cei care vor veni cu mașinile, au fost amenjate 5.000 de locuri de parcare.

Bineînţeles, principala întrebare care e acum pe buzele tuturor este „Plouă la Bonţida?„. Prognoza meteo este una foarte bună şi s-ar putea ca în acest an să nu plouă deloc la Bonţida, în perioada festivalului Electric Castle. Temperaturile sunt în creştere, însă pe timpul nopţii festivalierii vor avea nevoie de o bluză sau o geacă în plus.

vremea la bontida la electric castleLasă un răspuns

Site creat de