Sport, Important

Clujul va avea unul din cele mai moderne skatepark-uri din România (VIDEO)

Clujul va avea unul din cele mai moderne skatepark-uri din România

Primăria Cluj-Napoca a semnat la începutul acestei luni contractul pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare și extindere a Skatepark-ului Rozelor.

Proiectul prevede extinderea zonei de agrement de la 1050 de metri pătraţi la 20157 de metri pătraţi și reabilitarea ariei existente a parcului.

În urma lucrărilor, parcul va beneficia de facilități moderne:

  • zone de ședere,
  • sistem de iluminat inteligent,
  • sistem de irigare,
  • grupuri sociale automate.

Skatepark Rozelor va deveni unul dintre cele mai moderne parcuri de profil din țară

Spațiul va fi capabil să găzduiască evenimente sportive de înaltă calitate. Acesta ar putea fi introdus în circuitul internațional al competițiilor de specialitate.

Licitația publică pentru proiectare și execuție a fost atribuită conform procedurii firmei Sport Play Systems.

Durata de realizare a investiției conform contractului este de 15 luni, din care 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuția lucrărilor.

Valoarea totală a investiției – proiectare și execuție – este de 3.158.355,20 lei (TVA inclus).

Skatepark Rozelor este unul dintre cele mai frecventate parcuri din municipiul Cluj-Napoca de către iubitorii de sporturi extreme.

În cadrul procesului de Bugetare participativa, clujenii au votat proiectul referitor la extinderea și reabilitarea acestuia. Primăria Cluj-Napoca a preluat inițiativa astfel propusă și a dezvoltat proiectul „Skatepark Rozelor”.Lasă un răspuns

Site creat de