IT

Co-fondatorul SpaceX și creatorul celebrului Angry Birds vin la Cluj, la Techsylvania 2019

techsylvania 2018

Co-fondatorul SpaceX, compania americană care revoluționează construcția de rachete și explorarea spațiului, Tom Mueller, este invitatul special al Techsylvania în 2019

Alături de el, pe scena evenimentului va urca și Peter Vesterbacka, creatorul celebrului brand Angry Birds.

Între 8 și 11 iunie, la a 6-a ediție a evenimentului vor ajunge peste 60 de speakeri, fondatori, investitori și oameni-cheie din companii precum Techcrunch, Forbes, Starburst și Nike.  În premieră la Techsylvania, pe modelul CES și Techcrunch Disrupt, vor fi amenajate și 20 de spații dedicate startup-urilor de la nivel national și internațional.

În 2019, Techsylvania înseamnă peste 100 de prezentări, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit. Cei 3.000 de participanți, ingineri, fondatori, investitori, CEOs din domeniul IT și bancar, dar și antreprenori, vor avea parte de nu mai puțin de 40 de ore de conținut de calitate oferit de speakeri internaționali.

Anul acesta, Techsylvania se desfășoară între 8 și 11 iunie la Sala Polivalentă (BT Arena).

“Ne-am dorit un spațiu mai generos în care să le putem oferi participanților o experiență unică, completă și care să ne permită să deschidem evenimentul pentru cât mai mulți participanți din industria IT și non-IT.”, a explicat Oana Petruș, co-fondator și producător executiv al Techsylvania.

Toate acestea sunt argumentele pentru care 45% dintre participanți aleg să se reîntorcă la Techsylvania în fiecare an, iar 9 din 10 recomandă evenimentul și altor persoane.

Biletele se pot cumpăra de pe www.techsylvania.com.Lasă un răspuns

Site creat de