IT, Important, Studentie

CodeRun – eveniment la Cluj dedicat studenților pasionați de IT

coderun

În acest an, BEST Cluj-Napoca introduce un nou eveniment dedicat studenților pasionați de domeniul IT.

Evenimentul CodeRun oferă participanților ocazia de a-și pune în practică cunoștințele prin intermediul mai multor provocări bazate pe programarea software.

Evenimentul se va desfășura în perioada 19-25 aprilie 2021

Evenimentul este structurat în două părți:

  • Prima  parte va consta în pregătirea studenților cu ajutorul unor sesiuni de training despre programare, având astfel ocazia să se înscrie și cei cu mai puțină  experiență.
  • Cea de-a doua parte va fi desfășurarea  în sine a competiției.

Competiția are o structura cilindrică, formată din mai multe probe oferite de către companii și una organizată de BEST Cluj-Napoca, cu nivelele de dificultate easy și hard. Aceste pot avea ca tema: debugging, functional programming, object-oriented programming sau un alt topic propus de către companie.

Studenții se pot înscrie individual sau în echipe de câte doi – trei studenți

Ei vor putea alege nivelul de dificultate dorit și vor parcurge toate etapele ce sunt axate pe arii diferite ale coding-ului. În urma realizării lor, li se vor acorda puncte, punctajul maxim fiind câștigător.


CodeRun reprezintă un nou eveniment al BEST Cluj-Napoca. Motivația realizării CodeRun este oferirea unei posibilități de dezvoltare a participanților prin deprinderea unor skill-uri care îi vor ajuta atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Totodată, evenimentul oferă companiilor ocazia de recrutare a studenților.

Valorile care ghidează echipa de organizare spre realizarea acestui nou eveniment, pe lângă valorile BEST, sunt: inovația: eveniment nou format din probe diferite ca temă și dificultate, eficiența: punerea bazei unei noi competiții ce dorim să ajungă la nivelul celorlalte evenimente BEST Cluj-Napoca.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul evenimentului, coderun.bestcj.ro.Lasă un răspuns

Site creat de