Important, Social & Cultura

Cofetăria Un Dulce din Cluj îşi extinde oferta: Produse de patiserie pentru toate gusturile

Cofetăria Un Dulce

Cunoscută pentru prăjiturile și torturile sale de excepție, cofetăria Un Dulce din Cluj-Napoca se reinventează, adăugând o gamă de produse de patiserie în sortimentul său deja bogat.

Situată pe strada Emil Isac nr 1, această cofetărie a devenit un reper pentru iubitorii de dulciuri, fiind apreciată atât pentru deserturile sale tradiționale, cât și pentru opțiunile raw și vegane.

Extinderea gamei de produse este răspunsul Un Dulce la cererea în creștere pentru produse de patiserie de calitate.

De acum, clienții vor putea savura, alături de prăjituri și torturi, o selecție de produse de patiserie proaspăt preparate, ideale pentru un mic dejun rafinat sau o gustare delicioasă pe parcursul zilei.

Cofetăria Un Dulce din Cluj îşi extinde oferta: Produse de patiserie pentru toate gusturile

croissant fistic un dulce cluj

Printre noutățile introduse în vitrina Un Dulce se numără croissantele cu fistic și zmeură, o combinație sofisticată și plină de savoare, precum și croissantele cu mascarpone și căpșuni, perfecte pentru iubitorii de gusturi dulci-acrișoare. De asemenea, frangipanele bogate și pain au chocolate-ul clasic vor răsfăța papilele gustative ale clienților.

patiserie un dulce

Pentru iubitorii de arome italienești, Un Dulce a adăugat în oferta sa focaccia cu pesto și mortadella, dar și varianta cu muștar franțuzesc și mortadella, oferind astfel o experiență culinară unică. Cinnamon buns-urile pufoase și aromate, alături de biscuiții cu cașcaval, completează acest buchet de noutăți.

focaccia un dulce

Serviciile de comandă și livrare rămân la fel de accesibile, fiind disponibile atât pe website-ul oficial, cât și prin intermediul platformelor Glovo și Bolt Food. Astfel, clienții pot savura aceste delicatese în confortul propriei case sau le pot alege pentru evenimente speciale, fie că este vorba de întâlniri de afaceri, aniversări sau alte sărbători.

Un Dulce nu este doar un cake shop, ci un simbol al pasiunii pentru patiserie și cofetărie de calitate. Cu această nouă gamă de produse, promisiunea lor de a livra delicii culinare devine și mai convingătoare.

Date de contact:

  • Adresa Cofetăria Un Dulce: Strada Emil Isac, Nr.1, Cluj-Napoca
  • Adresa laborator Un Dulce: Strada Ion Meşter, Nr.12, Cluj-Napoca
  • Orar: L – S: 10.00 – 19.00 / D: închis
  • 0364 435 291
  • 0745 702 751
  • comenzi@undulce.ro
  • www.undulce.ro
patiserie un dulce clujLasă un răspuns

Site creat de